Allview Speed Quad Primeste Android 5.0 Lollipop

Allview Speed Quad va fi prima tableta ce va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si asta se va intampla in curand anuntul fiind facut pe pagina oficiala de Facebook Allview.

Este un anunt la care nici eu nu ma asteptam in sensul ca nu mi-as fi inchipuit ca Allview Speed Quad va fi prima tableta cu Lollipop avand in vedere ca nu este chiar o tableta ultra performanta si este o tableta ce costa sub 250 lei. 

Dar ma asteptam ca cei de la Allview sa faca primii mutarea asta si ma astept ca anul acesta multe dispozitive Allview sa primeasca 5.0.

CITESTE SI:  Allview P8 eMagic primeste un update major de firmware

36tfd Allview Speed Quad Primeste Android 5.0 Lollipop

Allview Speed Quad este totusi o tableta cu 512 RAM, procesor quad core, 8GB stocare interna, pret de 249 lei si ruleaza in prezent Android 4.4.

Pe langa acest anunt, cei de la Allview ne-au mai informat in ultimul timp ca Allview Viper L, P4 Life SI P5 Life, unele dintre modelele proaspat lansate vor primi Android 5.0 Lollipop.

3 COMENTARII

  1. asta e strategie de marketing 🙂 nu te-ai obisnuit cu asta in Romania fac update la tot ce e vechi pentru a fi lichidate stockuri . pana la un update la ce e nou vor mai trece ceva luni de zile .

  2. Update-ul asta nu isi are rostul, tableta se misca greu,unele jocuri , care inainte mergeau , acum nu mai merg. Este ca si cum ai pune Win10 pe un P1

  3. Salut
    am si eu o tableta allview speed quad si am instalat acest Update lolipop si nu sunt deloc multumit de el, merge foarte greu , se blocheaza, are cineva cumva Firmware-ul original sau un costum rom pt aceasta tableta
    Mersi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord