Acasă Firmware Allview Allview V2 Viper 2 X Plus, backup ROM, firmware Android Lollipop

Allview V2 Viper 2 X Plus, backup ROM, firmware Android Lollipop

6
nofollow

Allview V2 Viper 2 X Plus a primit deja oficial Android Marshmallow, insa este un update ce vine via OTA (over the air) si pot aparea probleme in instalare daca telefonul este rootat sau are o versiune customizata de Android deja instalata pe el.

Pentru a putea face acest update oficial la Marshmallow, va trebui sa va intoarceti la acest backup pentru Allview V2 Viper 2 X Plus despre care vorbim in acest articol. Retineti ca exista numai o posibilitate sa nu putetiface actualizarea la 6.0, nu am incercat!

Oricum, daca nu sunteti multumiti de Marshmallow pe al vostru Allview si asteptati Android Nougat (glumeam), puteti reveni oricand la Lollipop, asta in cazul in care acest sistem de operare vi se pare mai stabil, mai rapid sau in cazul in care va intelegeti mai bine voi cu el.

rom v2 allview viper 2 Allview V2 Viper 2 X Plus, backup ROM, firmware Android Lollipop

Retineti ca NU se pierde garantia telefonului daca repuneti acest backup, este realizat cu ajutorul unui telefon nerootat si necustomizat/modificat! Totusi, instalati pe propria raspundere.

Descarca de AICI acest backup Android Loolipop, ROM numai pentru Allview V2 Viper 2 X Plus!

Se instaleaza simplu su SP flash tools, arhiva trebuie dezarhivata si veti folosi fisierul scatter (MT6753_Android_scatter.txt) din interior. ATENTIE! In functie de metoda aleasa de instalare, este posibil sa pierdeti codurile IMEI!

Vestea buna este ca acestea pot fi reouse rapid inapoi, fie ca aveti sau nu root. Recomand sa notati codurile IMEI la inceput, asta pentru orice eventualitate. Codurile IMEI pot fi aflate rapid din meniul telefonului sau daca formati *#06#.

Daca intalniti eroare la incarcarea fisierului scatter, folositi o alta versiune de Sp flash.

Tutorial instalare firmware cu SP flash Tools

Tutorial rescriere IMEI 

Lista completa de versiuni de Android pentru telefoanele Allview

6 COMENTARII

  1. Salut. Dețin un Viper V2 X+. În urma update-ului la android 6, am întâmpinat probleme cu Nova Launcher și am decis să mă întorc la Android 5. Treaba e că în momentul în care îl flashuiesc cu arhiva de mai sus, nu vrea să mai pornească. Rămâne la iconița cu “allview” și-mi circulă liniuțele alea acolo la nesfârșit. Am luat tot de aici un rom stock pentru allview viper v2 x, cu ăsta merge, adică bootează și funcționează chiar bine ca telefon. Treaba e că dacă-mi crapă ceva la el și mă duc la garanție, o să-mi iau “nana” căci nu e rom-ul care trebuie. Crezi că poți să mai urci un rom pentru V2 X + ?
    PS Nu-s chiar începator în ceea ce privește rom-urile, știu ce e aia o root-are, custom rom, etc.
    PSS Aș încerca să rescriu “caracteristicile” telefonului, da’ parcă sunt curios de ce naiba nu se instalează rom-ul ăsta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here