Acasă Stiri Android Si Noutati SCISHION V88 TV Box cu redare 4K si Android, are un pret...

SCISHION V88 TV Box cu redare 4K si Android, are un pret chiar mic

2
nofollow

Trebuie sa aveti si televizor cu tehnologie 4K pentru ca sa va bucurati 100% de imagini “cristal”, insa asta nu inseamna ca acest SCISHION V88 TV Box nu poate fi folosit pe orice televizor, insa cu toate ca el este capabil de rezolutii inalte, limitarea vine de la televizorul vostru. Insa, pentru a simti diferentele cu adevarat intre rezolutii, va trebuie si un televizor cu diagonala mare.

Cam la fel se intampla si la telefoane, unul cu display de 4.7″ si cu o rezolutie mai mica nu este foarte deranjant, in schimb o rezolutie HD pe un panou de 6″ poate pune probleme celor mai pretentiosi.

smarttv SCISHION V88 TV Box cu redare 4K si Android, are un pret chiar mic

Numai 22.99 de dolari costa acest dispozitiv in cadrul magazinului everbuying.net, pretul este destul de ok mai ales ca este la o reducere in aceasta perioada de timp.

SCISHION V88 TV Box foloseste un procesor Rockchip 3229 cu 4 nuclee, 8GB stocare interna, Android 5.1 lollipop, 1GB memorie RAM, de adaugat ca acest TV Box suporta si carduri de memorie.

4K,AVI,DAT,MKV,MOV,MPEG,MPG,RM,VC-1,WMV sunt formatele video suportate, AAC,FLAC,MP3,OGG,RM,WMA cele audio, decodare H.264,H.265, dispune de slot HDMI, mufa RJ45, slot pentru carduri de memorie dar si 4 sloturi USB 2.0 plus o telecomanda.

ddedededed SCISHION V88 TV Box cu redare 4K si Android, are un pret chiar mic

Practic, veti avea pe orice televizor cu numai 23 de dolari un sistem de operare Android Lollipop, avantajul este ca poate fi conectat si printr-o mufa simpla de tip AV, asta inseamna ca teoretic nu aveti nevoie de un TV Smart sau unul LED/LCD.

xxxsxsxsxsx SCISHION V88 TV Box cu redare 4K si Android, are un pret chiar mic

In materialul de prezentare din pagina magazinului am observat ca se vorbeste si de conectivitate WiFi, insa in cadrul specificatiilor tehnice nu am observat asa ceva, ar fi super ok sa aiba si o astfel de conectivitate, asta inseamna teoretic ca poate fi conectat la un Smart TV prin intermediul unei conexiuni WiFi, insa tot cablurile raman baza pentru televizoarele mai putin destepte…

Oferta completa este AICI.

2 COMENTARII

  1. Da. E o mizerie de tv box acest v88 4K. Am dat banii degeaba pe el.. “bucuria” a tinut doar 1 zi, in cea dea 2 a zi a inceput sa se inchida si sa se deschida ecranul( un fel de clipit) iar în ziua a 3 a cand l-am deschis ma dus spre meniul de recovery si update iar cand il pornesc numai acolo intra..Ma indoiesc ca il voi maj repara ținand cont ca nu merge orice firmware instalat. Nu recomand. Dati banii degeaba si o sa va para rau..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here