Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Allview V2 Viper vs E4 Lite, test AnTuTu, Nenamark 2 si Quadrant

Allview V2 Viper vs E4 Lite, test AnTuTu, Nenamark 2 si Quadrant

6

Allview V2 Viper vs E4 Lite, test AnTuTu, Nenamark 2 si Quadrant – Cum tot am pe mana telefoanele Allview V2 Viper si E4 Lite, m-am decis sa fac si o scurta comparatie intre ele, comparatie la nivel hardware si le-am testat cu AnTuTu, Quadrant si testul benchmark pentru placa grafica Nenamark 2.

Este interesant ca desi ambele telefoane au specificatii tehnice aproape identice, in AnTuTu unul dintre ele a scos un punctaj ceva mai mare in timp ce in Quadrant lucrurile se inverseaza. Asta ma face din nou sa nu ma incred foarte mult in aceste teste, in mod normal modelul ce a obtinut un scor mai mare intr-un test trebuia sa aiba un rezultat la fel de bun si in al doilea test.

Vedeti in clipul de mai jos ce rezultate au obtinut si de notat ca rezultatele sunt destul de bune, in special in testul de benchmark al placii video, unul dintre modele a reusit peste 63fps. Este mai mult decat ok avand in vedere ca ambele telefoane au ecrane HD si procesoare quad core tactate la 1.3GHz.

Atat Allview V2 Viper cat si E4 Lite folosesc un procesor MediaTEK 64bit MT 6735 si o placa grafica ARM Mali T720.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=gYCmjnFM-Sk&feature=youtu.be[/wpsm_video]

 

6 COMENTARII

  1. mi se pare ca e mai rapid cu o idee doar in teste fiind nitel in spate la viperu…

    ecranul este mai bun la viper… se vede… si mai mic nitel si costa mai mult…

    oricum dintre astea 2 as alege pe al treilea si e si cu ecran gorilla glass 4 si focalizare laser si nu se compara calitativ cu astea 2 zic eu , este vorba de modelul de la Asus Zenfone 2 laser Ze500KL la 840 lei…….

  2. Asa e pretu , nu confunda cu fratele mai mare asus zenfone 2 laser ze550kl care e de 5’5 inch si costa 1350 si asta de care vorbeam e ze500kl de 5 inch si cam ala e pretul redus cam pe toate siteurile si quickmobile 840-850 lei si e super pret si calitate goriila glass 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here