Acasă Stiri Android Si Noutati Allview Viper 2 sau V2 Viper posibil cu filmare 3D

Allview Viper 2 sau V2 Viper posibil cu filmare 3D

0

Allview Viper 2 sau V2 Viper posibil cu filmare 3D – Va arat in cele ce urmeaza in premiera un clip scurt in care se inteleg (sau nu) trasaturile noului smartphone ce va fi lansat de catre compania din Brasov.

Cu siguranta ca acesta va face parte din gama Allview Viper, va avea sunet cu tehnologia DTS si posibil, asa cum reiese din clipul de mai jos – o camera foto posibil cu filmare 3D sau poze 3D. Acest aspect pare greu de crezut mai ales ca in imagini ni se arata ca telefonul ar avea numai o camera si pentru captura 3D ar fi nevoie de 2 camere. Ramane de vazut ce si cum, mai ales ca vom mai avea parte de astfel de materiale pana la lansare.

Mai putem observa si un design metalic, cu marginile ecranului foarte subtiri!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Oj1sf0QRxzM&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here