baterie

Telefoane compatibile Digi VoLTE si VoWiFi in 2021

Telefoane compatibile Digi VoLTE si VoWiFi in 2021

Telefoane compatibile Digi VoLTE si VoWiFi in 2021 – Digi a castigat foarte multi clienti in 2020 si chiar a fost campion la categoria portare. Am fost intrebat si inca sunt intrebat in legatura cu multe aspecte ce tin de acest operator.

Ce telefoane sunt compatibile 3G, 4G, daca semnalul este bun in anumite zone, daca cei de la Digi Mobil ofera suport pentru VoLTE sau VoWiFi, etc. Avand in vedere ca abonamentele celor de la Digi sunt foarte ieftine si ofera trafic nelimitat la reteaua 4G, nu este de mirare ca multi aleg sa se porteze.

Ce inseamna VoLTE?VoLTE inseamna voice over LTE, LTE inseamna Long-Term Evolution. Rezultatul, apeluri telefonice de o calitate excelenta, voce HD. Ce telefoane sunt compatibile cu VoLTE la Digi Mobil? Lista este extrem de mare si imposibil de scris intr-un articol.

Teoretic, orice telefon cu 4G, este compatibil. Insa, acel telefon trebuie sa stie si VoLTE. Asta inseamna ca inainte sa va cumparati telefonul, trebuie sa va uitati cu atentie daca modelul acela suporta asa ceva si de regula, aceasta specificatie este trecuta in tabelul cu dotari pe care-l regasim in pagina magazinului.

Telefoane compatibile Digi VoLTE si VoWiFi in 2021

Ce inseamna VoWiFi? Daca VoLTE inseamna voce via LTE (4G), de data aceasta vorbim despre voce via WiFi. Ca sa te bucuri de acest serviciu, telefonul tau trebuie sa fie conectat la o retea wireless si per ansamblu, rezultatele vor fi apropiate de cele obtinute prin tehnologia despre care am vorbit prima data.

Am facut un articol mai amanuntit pe care-l puteti citi aici si in care explicam cum se configureaza telefoanele si ce inseamna. Nici in acest caz nu am cum sa pun o lista a telefoanelor compatibile, sunt foarte multe si lansate in ultimii ani.

Cert este ca cei de la Digi Mobil ofera aceste servicii si fie va uitati in meniul telefonului dupa VoLTE sau VoWiFi (apel WiFi), fie cautati in lista de specificatii a terminalului mobil.