Acasă Stiri Android Si Noutati Allview Viper E primeste update la Android Lollipop

Allview Viper E primeste update la Android Lollipop

3

Allview Viper E primeste update la Android Lollipop – Posesorii de V1 Viper  pot fi bucurosi deoarece incepand de astazi isi pot actualiza telefonul la versiunea de Android 5.0 Lollipop, acest update de firmware fiind unul oficial si oferit chiar de catre Allview, insa nu este un update OTA Allview, fisierele vor trebui descarcate manual.

In afara de interfata si beneficiile deja cunoscute, iata alte imbunatatiri aduse telefonului Allview Viper E de aceasta actualizare firmware:

fff Allview Viper E primeste update la Android Lollipop

Actualizarea sistemului de operare de la Android 4.4 KitKat la Android 5.0 Lollipop.

O schimbare majora la nivel de interfata (design): miscari naturale, umbre si diverse efecte vizuale etc.

Schimbare a interfetelor pentru aplicatiile preinstalate: a ecranului de apelare, a setarilor, a meniului din camera, a setarilor rapide etc.

Management mai eficent al resurselor.

In meniul de baterie au aparut optiuni noi ca: afisarea timpului ramas de incarcare, respectiv afisarea timpului pana la descarcarea bateriei.

Implementarea aplicatiilor Charm Cam, Chameleon si a modului Super Power Saving. 

Procedura de actualizare si fisierele aferente pot fi descarcate de AICI. Review Viper E AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here