Connect with us

Stiri despre telefoane

LIDL incepe sa vanda masini electrice, pret modelul Elaris Finn

Published

on

LIDL incepe sa vanda masini electrice, modelul Elaris Finn, dar asta nu se intampla in Romania, cel putin nu pentru moment. Si personal, cred ca va mai trece ceva timp pana cand sa vedem “in rafturile” acestui market si modele de masini electrice.

Oricum, este o initiativa interesanta si nu avem de ce sa nu o comentam putin. Nu este vorba despre un model pentru pretentiosi, pretul fiind apropiat de cel al Daciei Spring. Modelul Elaris Finn poate fi numit cu usurinta un micro-car, este produs in China, dar apartine unui brand din Germania.

LIDL incepe sa vanda masini electrice, pret modelul Elaris Finn

Dimensiunile acestei masini electrice vandute de Lidl sunt unele reduse si masoara numai 2.87m in lungime. Mult mai mica in comparatie cu Spring, modelul autohton se lauda cu o lungime de 3.73m. Insa, Elaris Finn este un autoturism care accepta in interior numai 2 persoane si este exclusiv destinat utilizarii in mediul urban.

Advertisement

masina lidl pret

Motorul micutei masini vandute de Lidl dezvolta o putere de 48 CP si o propulseaza pana la 115 km/h. Bateriile de 32 kWh asigura o autonomie de 300 de kilometri, ajuta mult in acest sens si dimensiunile reduse ale acestui mic autoturism cu pretul de 20.300 euro, usor mai scazut in comparatie cu cel al modelului autohton.

Pentru acest proiect, cei de la Lidl au batut palma cu compania Like2Drive si deja au reusit sa vanda pana acum in jur de 100 de bucati de Elaris Finn. Printre dotari, merita sa mentionam prezenta unui sistem de climatizare (inclusv aer conditionat), sistem multimedia ce suporta Android Auto si dotat cu display de 12.3 inch.

LIDL incepe sa vanda masini electrice, pret modelul Elaris Finn

Faruri automate cu tehnologie LED, incarcare completa in aproximativ 60 de minute, geamuri electrice, pilot automat, etc. Sunt dotari destul de bune, merita sa mentionam ca in Germania, exista inclusiv posibilitatea de a inchiria acest autoturism electric, pretul fiind de 222 euro/luna. Probabil ca in Romania nu va avea un succes exagerat de mare, pretul de 20.300 euro fiind apropiat de cel al lui Dacia Spring. Dar modelul autohton este mai mare si siporta 4 pasageri.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des