Allview Viper S4G si detalii despre reparatiile ecranului sau – Telefoanele Allview sunt raspandite in Romania, chiar foarte raspandite dar si problemele intalnite sunt direct proportionale. Daca la un soft sau la un tutorial de root se pricepe mai toata lumea sau daca nu informatiile sunt destul de prezente pe net prin diverse tutoriale, la capitolul touchscreen, display ,LCD, geam sau alte minuni de genul asta se pricep numai expertii si este bine sa apelam la ei cand avem probleme la acest ansamblu.

Daca va apucati sa cumparati din diverse surse mai putin credibile este foarte posibil sa va pricopsiti cu o piesa defecta, ce nu este 100% compatibila sau nu este originala si pot aparea diverse probleme in utilizare. 

etrtgfd Allview Viper S4G si detalii despre reparatiile ecranului sau

In general, cele mai raspandite probleme sunt legate de craparea geamului ecranului si necesitatea de a schimba intreg ansamblul display+touchscreen+LCD pe un Allview Viper S4G. Problemele apar cred in proportie de peste 90 % din vina utilizatorului ce scapa telefonul pe jos sau din diverse alte motive ajunge sa sparga ecranul telefonului Allview si asa cum spuneam anterior, in acest caz este neaparata nevoie sa schimbati piesa respectiva a telefonului.

CITESTE SI:  Lansat si in Romania, Nokia 8110 4G (2018), Banana Phone - pret

trete Allview Viper S4G si detalii despre reparatiile ecranului sau

Garantia nu mai poate fi pusa in discutie deoarece va este anulata din start si tot ce mai ramane de facut este sa cautati un ansamblu display lcd touchscreen sticla geam Allview V1 Viper S4G la cel mai mic pret plus 6 luni garantie, sursa pe care o recomand cu incredere. Tot ce mai ramane de facut acum este sa montati aceasta piesa pe telefonul  Allview Viper S4G si sa va bucurati de un telefon aproape nou si in caz ca mai aveti probleme cu telefonul sau poate vreti sa cumparati o baterie sau alte piese, stiti unde sa cautati.

3 COMENTARII

  1. Salut! un tutorial root pentru modelul asta? un firmware? un custom rom? un firmware original?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord