Connect with us

Cele mai bune aplicatii gratuite Android iunie 2015 – Iata ca a sosit si vremea topului lunar al aplicatiilor Android Gratuite, dar de data aceasta am sa incerc sa fac un top al aplicatiilor dupa o anumita tema. Astazi va voi prezenta 10 dintre cele mai bune aplicatii gratuite, utile si speciale pentru tablete sau telefoane Android, aplicatii de tip benchmark cu ajutorul carora poti testa telefonul sau tableta pentru a vedea cat de bine stau ele la performante. Am sa includ in acest top si aplicatii ce va arata configuratia hardware si detalii despre fiecare componenta aflata in interiorul dispozitivului vostru.

Retineti ca ordinea este aleatorie si topul reprezinta o parere pur personala. Am exclus din start celebrele AnTuTu, Quadrant si NenaMark 2 deoarece sunt aplicatii ce nu mai au nevoie de prezentare!

1 – 3DMark Ice Storm Benchmark

Testeaza sistemul de operare si performantele dispozitivului la modul complet si apoi puteti compara rezultatele, chiar si intre Android, iOS, Windows. Aplicatia este totusi destul de pretentioasa si necesita minim 1GB RAM si Android 4 pentru a functiona. Este cava mai complexa si mai completa fata de AnTuTu, testarea cu aceasta aplicatie poate dura ceva mai mult timp fata de restul aplicatiilor.

ewt

DESCARCA GRATUIT 

2 – Geekbench 3

DESCARCA GRATUIT

Instalezi, testezi si compari rezultatele cu ale altor utilizatori.

22ewtrfdx

3 – Epic Citadel

Vezi cat de bine se vede si ruleaza dispozitivul tau atunci cand pe ecran sunt afisate animatii video la rezolutie inalta. Aplicatia genereaza animatii video superbe si complexe ce testeaza la greu placa grafica, RAM-ul si procesorul.

asdfx

DESCARCA GRATUIT

4 – CPU / RAM / DEVICE Identifier

efd

Afla detalii complete despre tot ce “misca” in interiorul telefonului sau a tabletei. Vezi daca nu cumva te-ai pacalit cu o clona sau daca specificatiile corespund cu cele declarate de producator.

DESCARCA GRATUIT

 

5 – GPU benchmark 3D

Streseaza si testeaza la maxim placa grafica, oferind diverse detalii in timp real.

45rtfd

DESCARCA GRATUIT

 

6 – AIDA64

Poate unul dintre cele mai bune si mai complexe programe ce va arata pana la cel mai mic detaliu ce anume se ascunde sub “capota” telefonului sau a tabletei.

werdxz

DESCARCA GRATUIT

 

7 – AnTuTu Tester

Un program derivat / tester AnTuTu. Ofera detalii despre ecran, inclusiv pixelii morti, testeaza bateria in detaliu (testul poate dura pana la 5 ore) si arata informatii despre sistem.

09876ytrfd

DESCARCA GRATUIT

 

8 – GPS Test

Poate cea mai buna aplicatie ce testeaza GPS-ul!

6ytfd

DESCARCA GRATUIT

 

9  – PCMark for Android Benchmark

Alt program renumit si de incredere ce testeaza telefonul sau tableta pana la cel mai mic amanunt.

wreds

DESCARCA GRATUIT

 

10 – CPU Z : System & Hardware info

Aplicatie ce a primit un update semnificativ acum cateva zile, o alternativa buna la restul aplicatiilor ce-ti arata detalii despre aparatul tau. Camera, ecran, conectivitate, baterie, etc.

09t

DESCARCA GRATUIT

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

2 Comments

2 Comments

 1. Roxana

  iulie 22, 2015 at 23:26

  Buna Cosmin, sunt noua in lumea androidului, pana acum am folosit windows phone. Mandra toata de noul meu Samsung A5, mi-am cumparat si un stick Hama de 16 GB, Smartly 3 in 1, 2.0 flhttp://www.hama.com/00123995?qr=123995pacash drive with OTG Adapter. Din cate am citit pana acum pe net, înțeleg faptul ca am nevoie de un plug in special pentru ca telefonul sa imi citeasca stickul. Ma poti ajuta, te rog frumos, cu o aplicație sau cu un sfat in acest sens ? Merci !

 2. andrei

  august 1, 2015 at 19:42

  Pentru fanii sportului:
  Cei de la Flashscore au lansat aplicatia Flashscore Rezultate – atat pentru iOS cat si pentru Android. E pe primul loc la categoria Sport. Linkuri pentru descarcare gasiti pe site.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *