Connect with us

Firmware Allview

Allview X1 Xtreme primeste un update, din pacate nu este Android 5 Lollipop

Published

on

Allview X1 Xtreme primeste un update, din pacate nu este Android 5 Lollipop – Nu este Android Lollipop 5 oficial din pacate si deocamdata pe Allview X1 Xtreme, insa este un update la versiunea de Android 4.4.2 KitKat, upgrade de la  4.2.2 (5836) la 4.4.2 (8298).

Din cate vad insa pe site-ul allview.ro, recent (in ianuarie) au existat 2 versiuni de upgrade, una de la 4.2 direct la 4.4 KitKat si un update minor ce rezolva cateva probleme de stabilitate ale versiunii 4.4.2, cea mai recenta versiune.

Principalele imbunatatiri aduse telefonului Allview X1 Xtreme:

Advertisement
  • imbunatatire stabilitate software
  • imbunatatire traduceri
  • remedierea unor bug-uri minore

 

Este pacat totusi ca Allview X1 Xtreme nu are inca o versiune de Lollipop si spun asta deoarece este inca un telefon dotat, chiar foarte dotat, sa nu uitam ca el are 32GB stocare, 3GB RAM si procesor Snapdragon Qualcomm la 2,15 GHz. spun din pacate deoarece sunt utilizatori care prefera Lollipop si chiar asteapta acest update, dar exista si posesori de Allview X1 Xtreme ce prefera KitKat.

Eu personal prefer KitKat si nu Lollipop, asta deoarece la capitolul UI prefer Android 4.4, daca ai un telefon performant posibil sa nu simti foarte mult trecerea de la un sistem de operare la altul, as zice ca o mica imbunatatire a performantei se simte totusi pe telefoanele mai slab dotate, in sensul ca Lollipop este totusi ceva mai ok optimizat. Chiar si cu Lollipop nu trebuie sa va asteptati la performante mult mai mari, asta in cazul telefoanelor mai slab dotate hardware!

Fisierele si procedura de update AICI (in josul paginii)

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Sorinn

    martie 29, 2017 at 16:42

    Recent am primit cadou acest model de telefon. La prima utilizare mi s-a parut un telefon ok, avand un ecran nici prea mare nici prea mic. Dar mai mult mi-a placut mai mult materialul din care este construit, care impune rezistenta. Majoritatea timpului telefonul a fost folosit pentru jocuri si diferite aplicatii. Am observat ca softul ruleaza foarte bine chiar si dupa intense solicitari, reactioneaza rapid la comenzi iar bateria se mentine in specificatii. E totusi cam…. vechi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des