Android 7.0 Nectar, Nacho, Nougat, Neopolitan sau Nutella? Aproape de jumatatea anului 2016 ne asteptam ca cei de la Google sa anunte oficial noua versiune a sistemului de operare Android, N va fi cu siguranta, insa nu stim clar ce va fi dupa aceasta litera N, posibil Nectar, Nacho, Nougat, Neopolitan sau Nutella, stim sigur ca va incepe cu N deoarece Google a numit pana acum versiunile de Android in ordine alfabetica!

KitKat este pana acum sigura versiune ce este denumita dupa un brand (KitKat este o napolitana cu ciocolata produsa de catre Nestle) este adevarat si ca pana acum toate versiunile de Android au avut numele inspirate din deserturi dulci (exista si desert sarat;)) iar daca cei de la Google continua parteneriatul cu brandurile, am putea avea o versiune noua Android 7 Nutella in 2016!

Nutella este o crema de ciocolata conceputa in Italia de catre Ferrero, Michele Ferrero fiind cel ce a dezvoltat aceasta afacere, ca o curiozitate trebuie sa stiti ca Italia este cel mai mare producator de ciocolata din lume. Poate ceva din Romania care incepe cu N si este dulce? Insa nu cunosc asa ceva….din pacate!

rf Android 7.0 Nectar, Nacho, Nougat, Neopolitan sau Nutella?

CITESTE SI:  Samsung amendata pentru ca incetineste intentionat telefoanele prin update

Din cate am inteles, cei de la Google lucreaza deja la Android N, insa este putin cam devreme sa vorbim despre schimbarile pe care le va aduce aceasta versiune noua de Android, mai multe vom sti prin vara, asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, o lansare oficiala este posibila pe la sfarsitul anului 2016 si tot atunci vom incepe sa tipam dupa update de firmware Android N 7.0 pe Allview, pe Samsung, pe LG, Huawei, etc… Pana atunci mai avem de asteptat deoarece multe dintre telefoanele flagship nu au primit inca Android 6!

[wpsm_colortable color=”red”]

Versiune AndroidData lansare
Android FroyoMai 2010
Android GingerbreadDecembrie 2010
Android HoneycombMai 2011
Android ICSDecembrie 2011
Android Jelly BeanIulie 2012
Android KitKatOctombrie 2013
Android LollipopIunie 2014
Android MarshmallowSeptembrie 2015

[/wpsm_colortable]

8 COMENTARII

  1. Android 7 N….ot for me :D. Poza e super, nu stiu unde ai gasit-o, dar e foarte sugestiva. Nutela aia seamana cu altceva…. >:)

  2. Versiunile au fost: Alpha si Beta (versiuni de testare, necomerciale), Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb (pentru tablete), Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow.

    S-ar “hotari” sa fie Nutella doar daca si-ar da acordul final si detinatorul brandului sa-si asocieze numele cu Androidul (nu Google decide de capul lui), ca in cazul KitKat, intradevar singura marca comerciala dintre toate versiunile, restul fiind denumiri generice de dulciuri.

    Daca s-ar continua “parteneriatul” cu Nestle inceput cu KitKat, am putea asista chiar si la o versiune NESQUIK, nu-i asa!? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree