Acasă Firmware Allview

Allview X3 SOUL, full ROM, backup firmware Android oficial

19
nofollow

Allview X3 SOUL, full ROM, backup firmware Android oficial – Asa cum va dati seama, este vorba despre Allview X3 SOUL si despre sistemul de operare oficial cu care vine telefonul, acest sistem de operare NU este modificat, NU este rootat si NU veti pierde garantia daca-l instalati, fiind unul oficial. 

Este totusi bine de stiut ca veti rescrie acest backup Allview X3 SOUL pe propria raspundere si NU trebuie folosit pe alt telefon, indiferent de brand sau model. Este util celor ce au acest model de telefon si vor sa aiba un backup Allview fara sa se chinuie sa-l faca, pentru cei ce vor modifica sistemul de operare si sa se puna la adapost de eventualele probleme, pentru cei ce vor instala alt sistem de operare customizat pe Allview X3 SOUL si vor sa revina la oficial, etc.

Pentru rescriere, puteti folosi programul special MediaTEK SP Flash TOOLS, un tutorial video aveti AICI.

fff

Acest full backup firmware pentru Allview X3 SOUL il veti descarca de AICI. Arhiva trebuie dezarhivata intr-un folder pe desktop si pentru SP Flash Tools veti folosi fisierul scatter din interior, adica MT6753_Android_scatter.txt, apoi urmati tutorialul video.

19 COMENTARII

  1. Zis si facut;problema mai mare ii ca nu mai am semnal dupa instalare conform video se poate descarca un alt firmware de altundeva vreo sursa ceva.Va multumesc de ajutor anticipat

  2. Da,dar la fel cum le-am scris conform tutorialului dupa hard reset din butoane nu la mai am,am ajuns la concluzia ca pentru implementare corecta a imei trebuie root,ATENTIE prin intermediu acestui TOOLS aveti sanse mari sa stergeti IMEI.Revin cand gasesc o solutie permanenta de rescriere IMEI

  3. Metoda asta am folosit-o si eu dar nu ramane imei-ul dupa reset, desigur o sa poti folosi telefonul mult si bine dar dupa reset trebuie scris iara imei-ul cu metoda descrisa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here