Acasă Firmware Allview Allview V1 VIPER (2013) full backup oficial Android 4.1.2 MT 6589

Allview V1 VIPER (2013) full backup oficial Android 4.1.2 MT 6589

20

Allview V1 VIPER (2013) full backup oficial Android 4.1.2 MT 6589 – Atentie! Este vorba de primul Allview V1 Viper din 2013, cel cu procesor MediaTEK MT 6589 si nu este un backup oficial pentru varianta Allview V1 Viper 4G!

Este vorba de verianta oficiala Android 4.1.2 de la allview si este un full backup oficial valabil numai pentru modelul Allview V1 VIPER, rescrieti pe propria raspundere.

Acest backup nu este rootat sau modificat si nici nu veti pierde garantia telefonului in caz ca aveti asa ceva. Nu instalati pe alt model de telefon, fie el si Allview. Pentru instalare, folositi programul SOP Flash Tools, un tutorial video gasiti AICI.

ddd

Puteti folosi acest ROM oficial Allview in caz ca:

Doriti restaurarea si revenirea la sistemul de operare oficial oferit de Allview.

Aveti un custom ROM pe V1 Viper si veti sa reveniti la varianta originala.

Detineti telefonul si doriti sa aveti un backup pentru orice eventualitate.

Doriti sa modificati sistemul de operare si aveti nevoie de fisiere din acest firmware.

Acest sistem de operare se descarca de AICI. Arhiva trebuie dezarhivata intr-un folder pe desktop si pentru SP Flash Tools veti folosi fisierul scatter din interior, adica MT6589_Android_scatter_emmc.txt, apoi urmati tutorialul video.

20 COMENTARII

  1. asta e firmware-ul original…contine stock rom si boot logo asemeni in articolul cu recovery….e bun pentru un allview brick-uit???

  2. okey ..pkey…mare domn..demult cautam asta…aveam ceva de unbrick..dar nu stiu de ce nu facea backup datelor userului care le-a uplodat oare trebuia sa folosesc scatter.pmt txt la downlaod prin sptools…??mergea uploadul de firmware dar cand dadeam upload back-ului de date cu use si cache..nmk…mare domn cosmin ..ai facut pe dracu in patru si ai gasit un allview v1 viper la care sa ii faci acest lucru…numai felicitari..o intrebare aiurea daca unui telefon rootat incerci sa-i faci un back-up de firmware la repunere tot rootat se repune sau ii trebuie mai intai uploadat stock-rom???inca odata esti mare ..jos palaria..cred ca este unul din singurele allview-uri cu care merita sa-ti bati capul e reusit…mai putin autonomia dar asta e …nu se poate sa fi cu toate!!
    in folderul apare 4g dar ma gandesc ca este de 16gb …asta ca sa fiu carcotas …hahahahaha

  3. nu de alta doar ca sa imi pot sustine commentul anterior..oricum mare domn…pentru munca depusa…eu cred ca ne-ar fi de mare ajutor un repost cu un firmware blank ,stock rom si un full back up pentru un allview v1 viper de 16 gb ..zic ca ar merita efortul daca nu…incearca sa faci un articol despre cum se face o imagine sau back up al unui firmware si au am sa-l fac si il voi urca pe site cu ajutorul tau….cu sp flash tool sau cu mobile box..oricum numai sa invatam sa facem !!!mcy

  4. Am incercat sa fac tutorial si cu Android Kitchen, insa este extrem de complicat si difera oarecum de la un model la altul! In alta ordine de idei, am avut V1 Viper cu 16 GB si am instalat orice pe el, inclusiv versiuni de 4GB, nu s-a intamplat nimic. Insa cine doreste sa o faca, o face pe prorpia raspundere, asta e clar!

  5. da dar acest firmware nu limiteaza accesul la memoria interna daca este pt model de 4gb…si pare ca nici mtk nu sunt la fel sau gresesc?!!!

  6. de pe telul meu cu nmk instalat pe el cufara update nmk nmk cum se poate face un back up de firmware?ajuta-ma te rog?un tutorial sau cv?!!

  7. cosmin , sunt intr-o mare problema , detin o tableta allview viva h7 extreme la care din pacate in urma unui update intrerupt nu mai porneste si nu mai arata nimic pe ecran , te rog daca vrei ajutama cu firmware original al acestei tablete .iti multumesc frumos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here