Acasă Firmware Allview

Allview X3 Soul Plus, backup ROM, Android oficial

6

Allview X3 Soul Plus, backup ROM, Android oficial pentru acest telefon dotat cu un procesor Mediatek MT6755 Helio P10, telefon ce a fost lansat la jumatatea anului 2016.

Retineti ca acesta nu este un firmware customizat, nu este modificat si nu este rootat, el a fost extras de pe un telefon Allview X3 Soul Plus ce ruleaza un Android implementat de catre Allview.

Poate fi instalat rapid cu ajutorul aplicatiei SP Flash Tools pe care o gasiti cautand pe google.com, insa instalarea o faceti pe proprie raspundere. Teoretic, garantia nu se pierde, in functie de metoda de rescriere aleasa in Sp Flash, puteti pierde insa codurile IMEI.

Este util in cazul in care aveti fisiere modificate pe telefonul vostru si sistemul de operare nu mai ruleaza corespunzator, atunci cand vreti sa extrageti anumite fisiere sau aplicatii sau pur si simplu sa-l aveti si sa-l instalati singuri fara a mai face o vizita la un service.

  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK, aveti AICI.
  • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI
  • Descarca acest firmware pentru Allview X3 Soul Plus de AICI parola: 592409

6 COMENTARII

  1. Buna! Exista totusi undeva un rom pentru Allview x3 Soul PLUS? A fost lansat dar nu a primit nici un update si nici macar un stock rom nu se gaseste pe nici un site.

  2. Eh… asta este, trebuia sa am mai multa grija cu backup-ul :D. Voi incerca sa folosesc un ROM stock pentru varianta QMobile Z14 (acelasi telefon, tot clona Gionee) ca varianta de Allview nu-i pe nicaieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.