Acasă Firmware Allview

Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat

5

Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat, este vorba despre un update oficial postat chiar astazi (30.06.2017) pe site-ul oficial. Fiind vorba despre un ROM oficial, garantia telefonului nu se va pierde.

Allview X3 Soul Style este lansat fix acum un an (iunie 2016) si iata ca nu a fost uitat de catre companie, acest update de firmware face trecerea de la Android Marshmallow la cea mai recenta versiune a sistemului de operare, adica Nougat.

Utilizatorii nu au nevoie de cunostinte in domeniu pentru a face acest update, el vine OTA si tutorialul de mai jos ar trebui sa fie suficient.

Conform celor de la Allview:

“Noul sistem de operare aduce securitate sporita asigurata prin cele mai recente patch-uri oferite de Google, dar si o experienta multitasking imbunatatita datorita functiei Split Screen. O noutate o reprezinta si functia Beautified Video, care largeste spectrul de utilizare a functiei de infrumusetare atat in inregistrari cat si in apeluri video sau transmisiuni live efectuate prin aplicatii dedicate: Duo, Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp.”

Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat – TUTORIAL INSTALARE (conform allview.ro)

1. Telefonul trebuie sa fie pornit si conectat la o retea wireless

2. Intrati in meniul telefonului, localizati si deschideti aplicatia ”System Update”

3. Apasati pe “Check new version” pentru a cauta o noua versiune a sistemului de operare

4.  “System Update” a detectat o nova versiune de software (X3_Soul_Style_0401_V8424). Apasati acum pe butonul Download:

5. Asteptati pana in momentul in care noua versiune de Android Nougat este descarcata in memoria interna sau pe micro SD card.

6. Dupa ce noua versiune a fost descarcata, apasati pe “Upgrade”:

7. Telefonul va reporni si acest update va porni in mod automat

8. Dupa finalizarea procedurii, telefonul va reporni automat

9. Allview X3 Soul Style va reporni si pentru inceput, pe display va fi afisat mesajul “Android is upgrading”. Fisierul descarcat anterior in memoria interna sau pe card va fi sters automat.

5 COMENTARII

  1. Produsul este destul de bun si se misca destul de bine si cu 6.0. Mi-a aparut sa ii fac update-ul , insa intrebarea mea este daca se simte vreo diferenta de performanta pe 7.0 si ce aduce in plus?

  2. Eu i-am facut update la 7 si nu sunt multumit.Facebook si messenger intra in aplicatie cu lag de 1-1.5 sec , iar pe Android 6 intra aproape instant.

  3. Dupa ce am descarcat update ul si i am dat sa se instaleze…imi spune ca update.zip is corupted .
    Deci, ce as putea sa fac?
    Ma poate ajuta cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.