Connect with us

Firmware Allview

Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat

Published

on

Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat, este vorba despre un update oficial postat chiar astazi (30.06.2017) pe site-ul oficial. Fiind vorba despre un ROM oficial, garantia telefonului nu se va pierde.

Allview X3 Soul Style este lansat fix acum un an (iunie 2016) si iata ca nu a fost uitat de catre companie, acest update de firmware face trecerea de la Android Marshmallow la cea mai recenta versiune a sistemului de operare, adica Nougat.

Utilizatorii nu au nevoie de cunostinte in domeniu pentru a face acest update, el vine OTA si tutorialul de mai jos ar trebui sa fie suficient.

Advertisement

Conform celor de la Allview:

“Noul sistem de operare aduce securitate sporita asigurata prin cele mai recente patch-uri oferite de Google, dar si o experienta multitasking imbunatatita datorita functiei Split Screen. O noutate o reprezinta si functia Beautified Video, care largeste spectrul de utilizare a functiei de infrumusetare atat in inregistrari cat si in apeluri video sau transmisiuni live efectuate prin aplicatii dedicate: Duo, Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp.”

Allview X3 Soul Style primeste update la Android Nougat – TUTORIAL INSTALARE (conform allview.ro)

Advertisement

1. Telefonul trebuie sa fie pornit si conectat la o retea wireless

2. Intrati in meniul telefonului, localizati si deschideti aplicatia ”System Update”

3. Apasati pe “Check new version” pentru a cauta o noua versiune a sistemului de operare

Advertisement

4.  “System Update” a detectat o nova versiune de software (X3_Soul_Style_0401_V8424). Apasati acum pe butonul Download:

5. Asteptati pana in momentul in care noua versiune de Android Nougat este descarcata in memoria interna sau pe micro SD card.

6. Dupa ce noua versiune a fost descarcata, apasati pe “Upgrade”:

Advertisement

7. Telefonul va reporni si acest update va porni in mod automat

8. Dupa finalizarea procedurii, telefonul va reporni automat

9. Allview X3 Soul Style va reporni si pentru inceput, pe display va fi afisat mesajul “Android is upgrading”. Fisierul descarcat anterior in memoria interna sau pe card va fi sters automat.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. CRISTIAN

  iunie 30, 2017 at 21:40

  Oare pentru X3 Soul Lite VA Mai apărea vreun update?

 2. FlorinAGN

  iulie 19, 2017 at 15:40

  Produsul este destul de bun si se misca destul de bine si cu 6.0. Mi-a aparut sa ii fac update-ul , insa intrebarea mea este daca se simte vreo diferenta de performanta pe 7.0 si ce aduce in plus?

 3. ionut

  iulie 20, 2017 at 18:51

  Eu i-am facut update la 7 si nu sunt multumit.Facebook si messenger intra in aplicatie cu lag de 1-1.5 sec , iar pe Android 6 intra aproape instant.

 4. Tudorr

  august 1, 2017 at 16:15

  Eu sunt multumit cum merge dupa update, dar e bine de stiu ca dupa ce ii faci update-ul sa ii dai si resetare ca o sa se ingreuneze.

 5. Mihai

  august 18, 2017 at 11:01

  Dupa ce am descarcat update ul si i am dat sa se instaleze…imi spune ca update.zip is corupted .
  Deci, ce as putea sa fac?
  Ma poate ajuta cineva?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des