Acasă Telefoane Chinezesti Review Doogee MIX, il vedem in sfarsit in actiune

Review Doogee MIX, il vedem in sfarsit in actiune

0

Review Doogee MIX, il vedem in sfarsit in actiune, este vorba chiar de unul dintre prinele telefoane chinezesti de tip bezel-less. Asta inseamna practic margini ale ecranului foarte inguste, mult mai inguste fata de majoritatea telefoanelor mobile de pe piata.

Este un design interesant si care atrage multi fani la ora actuala. In cadrul magazinului gearbest.com apar 2 variante ale lui Doogee MIX, una cu 4GB RAM si pret de 199 USD si alta mai puternica, 6GB RAM si pret de 229 USD.

Este un telefon anuntat de cava vreme dar pana acum am avut numai imagini randate din partea producatorului. Telefonul a ajuns insa la cativa bloggeri care au pus materiale de review video pe YouTube. Le vedeti si voi mai jos, observam acest display fara margini dar si cat de bine se misca acest terminal.

Este interesanta si comparatia din clip cu Xiaomi Mi MIX. Observam ca acesta din urma are marginile laterale aproape inexistente, chinezii de la Doogee nu au reusit totusi sa copieze in totalitate acest design. Doogee MIX ramane totusi un telefon atractiv si sa nu uitam ca cei de la Allview au anuntat modelul X4 Soul Infinity care va avea si el un astfel de design.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here