nofollow

Allview X4 Soul Style se lanseaza la MWC 2017 din Barcelona, asta inseamna ca brasovenii vor fi acolo asa cum au facut-o si anul trecut, este de fapt al doilea telefon fin gama X4, primul fiind modelul de TOP despre care am vorbit aici dar si primul telefon sub brand local dotat cu doua camere foto.

Din pacate, prea multe detalii despre Allview X4 Soul Style nu am aflat pana in acest moment, singura fotografie cu acest telefon este cea pe care o vedeti si voi mai jos, “selfie la rang de arta” ma duce cu gandul la o camera foto secundara de 13 MP sau poate si mai mult, un soft al camerei bine optimizat si poate un LED pentru aceasta camera.

CITESTE SI:  Google Pixel 3 Lite chiar exista, vedem primul review

Allview X4 Soul Style Allview X4 Soul Style se lanseaza la MWC 2017 din Barcelona

Cert este ca de data acesta nu vom mai vedea inca un telefon sub brand local dotat cu doua camere foto principale, Allview X4 Soul Style va fi probabil tot un rebrand Gionee, asta ramane de vazut in data de, 28 februarie de la ora 14.00, ora la care vom afla detalii complete legate de acest telefon, desigur ca ne intereseaza si pretul.

Daca cei de la Allview vor fi prezenti si anul acesta la MWC 2017 din Barcelona, este posibil sa vedem si alte produse noi aflate sub acest brand.

1 COMENTARIU

  1. e super , imi place camera de pe fata, o sa dau comanda pe siteul allview, sunt foarte curioasa sa il testez

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree