baterie

OnePlus 9 Pro, cele mai bune si mai noi randari

OnePlus 9 Pro, cele mai bune si mai noi randari

Luna martie a anului 2021 este cea in care am putea sa-l vedem oficial pe noul OnePlus 9 Pro. Probabil ca producatorul vrea sa-si lanseze modelul flagship in primavara, asa cum se procedeaza in mod obisnuit.

Observam acum destul de multe randari si de o buna calitate, inclusiv un clip video. Mari surprize nu apar la nivel de design, nu sunt modificari consistente in comparatie cu zvonurile anterioare. Este aproape sigur ca OnePlus va merge pe o reteta deja cunoscuta si nu doresc sa schimbe mare lucru la exterior.

OnePlus 9 Pro

De fapt, asemanarile cu 8T sunt unele destul de evidente. Asta nu inseamna ca va fi un telefon respingator, probabil ca va fi atent finisat si fabricat din materiale premium. OnePlus 9 Pro ar urma sa fie versiunea de top si sa aiba un display curbat cu o diagonala generoasa, dar nu mai mare de 6.7″

OnePlus 9 Pro, cele mai bune si mai noi randari

Rata de refresh de 144Hz, camera de selfie de mici dimensiuni si amplasata in partea stanga. Snapdragon 875 va fi cu siguranta procesorul folosit, nici nu ar gasi ceva mai performant. Este un chipset care va fi dezvaluit de Qualcomm in numai cateva zile.

OnePlus 9 Pro flagship cu Snapdragon 875

OnePlus 9 Pro, cele mai bune si mai noi randari

OnePlus 9 Pro va beneficia de o incarcare rapida la 65W (Warp Charge), de difuzoare stereo (sunet Dolby Atmos), insa din nou producatorul nu va oferi jack audio si nici posibilitatea de a introduce un card pentru a mari stocarea interna.

OnePlus 9 Pro video concept

Sa spunem ca va fi un flagship rapid si elegant, dar unul care nu prea ne va impresiona la capitolul design. Asteptam sa vedem daca apare ceva surprize si ma gandesc in primul rand la functii noi pentru camera sau o revigorare a interfetei OxygenOS. Cine isi cumpara un OnePlus, il ia in principal pentru un Android bine optimizat si customizat, nu pentru ca ar excela la foto sau la video.

OnePlus 9 Pro, cele mai bune si mai noi randari

OnePlus 9 Pro ar trebui sa vina si cu certificare IP 68 sau cu incarcare wireless, dotari pe care compania producatoare a evitat sa le puna in trecut, posibil pentru a putea sa vanda telefoanele la preturi usor mai mici in comparatie cu concurenta.

Nu cred ca vom primi o versiune cu 16GB memorie RAM, probabil se va merge pe o combinatie clasica, 8GB+128GB, 8GB+256GB si 12GB+512GB. Apoi, dupa ce 9 PRO va deveni oficial si vor mai trece cateva saptamani, nu este exclus sa vedem si un model restilizat, o editie premium asa cum exista acum OnePlus 8T Cyberpunk 2077.

Pret mai mic este asteptat sa aiba versiunea fara PRO, adica OnePlus 9. Si asta deoarece ecranul nu va fi unul curbat! Speram sa nu-i urmeze pe cei de la Samsung si sa-l imbrace intr-o carcasa din plastic…

via