Acasă Stiri Android Si Noutati Allview X5 Soul PRO – doua camere si inteligenta artificiala

Allview X5 Soul PRO – doua camere si inteligenta artificiala

2

Allview X5 Soul PRO – doua camere si inteligenta artificiala, aceasta este noua promisiune a celor de la Allview. Asteptam telefonul de ceva timp, se pare ca nu va mai trece mult timp si vom afla toate detaliile tehnice, inclusiv pretul. Este interesant de aflat si daca se ve vinde in mai multe configuratii!

Astazi, primim noi detalii tehnice si acestea se concentreaza fix pe partea de camera. Din pacate, nu ni se spune si o data de lansare, cei de la Allview pastreaza suspansul.

Mai sus, vedeti si prima poza facuta cu camera lui Allview X5 Soul PRO. Este o fotografie facuta pe timp de noapte si ne-a fost trimisa chiar de catre companie. Avand in vedere ca noul terminal va avea încorporata o camera duala ce se bucura de tehnologie neurala dedicata inteligentei artificiale, ne asteptam ca X5 Soul Pro sa stea bine de tot la acest capitol.

Telefonul va fi dotat cu procesor MediaTEK Helio P60 si conform celor de la Allview: “Camera principală capturează imagini în cele mai mici detalii, iar parametrii setați manual prin intermediul Modului Profesional, pot transforma un simplu cadru nocturn într-o fotografie de excepție.

Modul Profesional va permite utilizatorilor să seteze singuri focalizarea, viteza obturatorului, balansul de alb, ISO și compensarea expunerii.

Camera frontală beneficiază, de asemenea, de avantajele tehnologiei AI, evidențiind astfel portretele din prim plan față de peisajele din planul secundar.

Soul X5 Pro va fi primul smartphone al companiei care va avea tehnologie neurală și va permite deblocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID).

Compania Allview a pregătit inclusiv o pagină dedicată celor care doresc să fie primii care află detalii despre viitorul flagship, pagina poate fi accesata AICI.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here