Acasă Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy A53 5G ramane cu o incarcare lenta a bateriei

3

Samsung Galaxy A53 5G face parte dintr-o serie ce cuprinde cele mai vandute telefoane mobile din lume. Asta ar insemna ca seria aceasta aduce venituri substantiale celor de la Samsung si acestia ar trebui sa fie atenti cu ceea ce ofera publicului.

Probabil ca si in Romania modelele A50, A51 si A52 au fost printre cele mai bine vandute telefoane mobile, logo-ul imprimat pe carcasa este cel ce conteaza cel mai mult. Noul smartphone ar urma sa fie lansat in aceasta primavara si din cate cunoastem pana acum, specificatiile lui vor fi chiar bune.

Ma astept totusi sa fie usor mai scump in comparatie cu modelele concurente, inclusiv cu cele mai dotate si ma uit spre Redmi, Xiaomi, Motorola, Realme, etc. Din pacate, se pare ca Samsung Galaxy A53 5G nu va fi un telefon care sa ofere utilizatorului o incarcare rapida, caracteristica tot mai cautata si mai raspandita.

De fapt, Samsung nu ofera puteri mari de incarcare nici macar pe modelele flagship, cred ca maxim 45W exista la ora actuala. Este clar ca la mijloc apare o masura de precautie, Samsung a patit-o destul de urat cu modelul Note 7, cel care lua foc din senin si care a ajuns sa fie retras de la vanzare.

Galaxy A53 5G ar suporta maxim 25W si probabil, in cutie va fi livrat cu un charger de maxim 15W, asta s-a intamplat si cu versiunile aparute anul trecut. Mai departe, aflam ca ecranul ar urma sa fie atractiv. Adica un AMOLED cu rata de refresh de 120Hz, amprenta integrata si rezolutie FHD+.

Procesor Samsung Exynos 1200, 6 sau 8GB memorie RAM, sistem de operare Android 12, sistem cu 4 camere foto principale, acumulator cu o capacitate de 4500 mAh si difuzoare stereo. In materie de design Galaxy A53 5G nu pare sa vina cu mari schimbari si conform unor randari, seamana foarte mult cu A52 5G.