Connect with us

Stiri despre telefoane

O altfel de tableta, Allview VIVA Home, primele detalii

Published

on

Allview VIVA Home – denumirea celui mai nou gadget pe care aceasta companie se pregateste sa ni-l prezinte. Aparent, este vorba despre o tableta, insa nu una clasica ce ruleaza Android si numai atat.

Am primit prima imagine de prezentare, aceasta nu este insotita de foarte multe detalii, o vedeti si voi mai jos:

O altfel de tableta, Allview VIVA Home, primele detalii

Allview VIVA Home

Probabil, este vorba despre un dispozitiv-tableta, unul ce va rula sistemul de operare Android. Avand in vedere ca va fi o statie de control a diverselor gadgeturi de tip “smart home”, presupunem ca va trebui sa fie destul de bine dotata, dar si cu un soft bine pus la punct.

Daca ne aducem aminte de calendarul lansarilor Allview, putem vedea ca era preconizata o lansare in luna mai. Probabil ca nu mai este mult pana cand vom vedea despre ce este vorba.

Advertisement

allview

Mai cunoastem ca de-a lungul timpului, cei de la Allview au venit cu o serie de dispozitive inteligente, toate din gama “Smart Home”. Bec inteligent, priza inteligenta, oglinsa smart, pachet Allview Smart Security, diversi senzori si chiar o camera de supraveghere care era centrul de comanda al acestor gadgeturi.

Toate puteau fi controlate de la distanta, prin intermediul unei aplicatii si a camerei. Posibil ca acesta tableta Allview VIVA Home sa faca acelasi lucru, sau sa poata controla si alte gadgeturi de tip “Smart”, produse de alte companii.

Ramane sa vedem despre ce este vorba, daca va veni cu un soft dedicat si bine pus la punct, daca se va baza inclusiv pe Allview AVI si nu in ultimul rand, sa aflam pretul de vanzare. Sa nu uitam si de telefonul (foto jos) pliabil sub brand Alview, ar urma sa fie lansat spre finalul anului 2019!

Advertisement

allview

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des