Acasă Stiri Android Si Noutati DiGi Mobil 5G Smart, teste in Bucuresti si pregatirea serviciilor

DiGi Mobil 5G Smart, teste in Bucuresti si pregatirea serviciilor

14

DiGi Mobil 5G Smart, acesta este sloganul celor de la RCS&RDS sub care vor incepe testele, acest lucru se va intampla in data de 27 iunie 2019, in Bucuresti. Desigur, acum ne asteptam sa vina unii si sa spuna ca ei inca nu au semnal 3G sau 4G in toata tara si deja vor sa implementeze 5G.

Poate asa si este, insa trebuie sa faca si acest pas. Pana cand vom vedea pe telefoanele noastre 5G de la DiGi Mobil va mai trece o buna perioada de timp, insa este totusi un anunt interesant.

Astfel, impreuna cu cei de la Ericsson (nu Huawei), RCS&RDS va testa acest serviciu in cea mai aglomerata zona din Bucuresti (Centrul Vechi, 27.06.2019). Chiar daca coordonatori de test vor fi suedezii de la Ericsson, infrastructura se bazeaza si pe echipamentele Nokia sau Huawei.

Conform hotnews.ro, “Grupul DIGI, controlat de miliardarul orădean Zoltan Teszari, a anunțat de altfel în raportul financiar aferent anului 2018 că a încheiat încă din luna decembrie a anului 2017 un acord cu Ericsson pentru a instala echipamentele sale 5G și NB-IoT în propria rețea, pregătindu-se pentru o lansare viitoare a propriilor oferte de 5G susținute de tehnologiile IoT.”

DiGi Mobil 5G

DiGi Mobil 5G

Sa nu uitam ca nu este nici pe departe prima data cand se discuta despre DiGi Mobil 5G Smart, inca de acum un an de zile, cei de la DiGi ne spuneau ca au facut “pasul inteligent catre 5G”.

Asa cum spuneam la inceput, vor mai trece ani multi pana cand sa ne bucuram cu adevarat de super vitezele 5G, fie ca suntem abonati DiGi, Orange, Vodafone si chiar Telekom (daca acestia nu vor pleca din Romania). Pentru moment, nu sunt chiar multe telefoane mobile compatibile 5G si oricum, preturile sunt destul de piperate.

Pe langa domeniul telefoniei mobile, si alte industrii se vor bucura de tehnologia 5G. Sanatatea, transporturile, energia, Inteligenta Artificiala, Smart City, etc.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

14 COMENTARII

    • Adica eu nu am dreptul sa ma gandesc la un Porsche?? =))))
      Dar de la DIGI Romania as vrea in primul rand sa am acoperire 4G! …totusi! Deocamdata am asigurari ca se preocupa de asta, doar asigurari…. 😀

  1. Din ce am înțeles eu 5g.ul asta a omorât niște păsări și e foarte periculos și pt om ….de ce dracu sa va ia vi se da voie sa folosiți așa ceva!? Sau e una din treburile făcute special pt decimarea populației pe pământ !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here