Acasă Firmware Allview Alview A6 Quad Primeste Update De Android

Alview A6 Quad Primeste Update De Android

2

Alview A6 Quad Primeste Update De Android

Alview A6 Quad primeste astazi un update oficial al sistemului de operare Android menit sa aduca imbunatatiri la nivel de stabilitate si experienta de utilizare.

Interesant este ca si dupa terminarea campaniei “Toamna Update-urilor” oferita de catre Allview in ultima perioada continua sa ofere mici actualizari de sistem ceea ce denota interes si respect pentru cei ce au cumparat produsele respective.

Acest update este oferit OTA si necesita conectarea la o retea WiFi iar beneficiile aduse de acest update sunt urmatoarele:

  • imbunatatire stabilitate software;
  • imbunatatire traduceri;
  • remedierea unor bug-uri minore.

Instructiunile necesare realizarii acestui update le veti gasi AICI.

1ewrt56435978f8gffffff6d2f Alview A6 Quad Primeste Update De Android

Alview A6 Quad este un telefon lansat in luna iunie 2014 si este dotat cu un procesor Qualcomm MSM8212, 512 MB RAM, ecran de 4 inci de tip IPS, 4 GB stocare interna si camera foto principala de 5 MP model OV5648.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here