DISTRIBUIȚI

 

Pareri Despre Evolio Merita Sau Nu ?

Evolio este una dintre cele mai vechi firme ce se ocupa cu importul si rebranduirea telefoanelor mobile, a tabletelor dar si a dispozitivelor GPS sau eBook Reader.

Cu tabletele au inceput treaba daca nu ma insel prin 2010, prima lor tableta fiind Evolio Evotab, una dintre primele tablete aflate sub brand romanesc. Am spus sub brand romanesc si nu romanesti deoarece absolut nicio componenta nu are treaba cu Romania si in oala asta intra toti importatorii din tara noastra.

Asta nu este nici pe departe un lucru rau si se practica in toata lumea.

Problema este alta. Androidro.ro are in jur de 4000 de vizitatori pe zi si peste 120.ooo pe luna ce merita sa fie informati corect, lucru ce nu se intampla, cel putin nu la firma Evolio.

Sunt singurii ce nu afisate specificatiile tehnice complete pentru modelele de telefoane si tablete pe care le comercializeaza. Mai grav decat atat, am impresia ca unele specificatii tehnice sunt umflate putin cu pompa…

Sa ne uitam putin in gradina concurentei si veti vedea cum ei pot afisa de ex. modelul placii grafice, a vitezelor pe care le poti atinge in retelele 3G / 4G, cu cat poti extinde spatiul de stocare, aspecte deosebit de importante atunci cand iti alegi un gadget de acest fel.

CITESTE SI:  Huawei P10 review: 2 pasi inapoi, theverge.com!

Cum spuneam, iata concurenta cum afiseza aceste aspecte:

UTOK

utok123l;sfv

Allview

allview2vbpeas88reyr

E-Boda

eboda04dfhop;

Imi permit sa va arat cateva pareri (sursa http://forum.softpedia.com/

) ale utilizatorilor de produse Evolio:

srtgjh35wtrshwtrshfbytdfg

1254y67hyjngf674

gtrgywr356763w54ytgrf
Si lista poate continua, comentarii de genul acesta pot fi gasite si aici pe androidro.ro sau pe alte forumuri.

Intrebari ar mai fi: De ce se regaseste terminatia HD in denumirea produselor companiei din moment ce respectivele produse nu sunt compatibile cu aceasta tehnologie?

Cum au reusit sa faca din camera telefonului Evolio Neos una cu senzor de 8 MP cand este practic un rebrand al telefonului Xolo Q600s ce are o camera de 5MP !

Raspunde Evolio la aceste intrebari?

1 – Cu ce placa grafica sunt dotate produsele pe care le comercializati?

2 – Ce viteze se pot atinge (download/upload) in retelele de telefonie mobila?

3 – De ce Evolio Neos are camera de 8 MP cand nu este decat un rebrand al lui Xolo Q600s?

4 – Ce cauta terminatia HD in denumirea produselor pe care le comercializeaza din moment ce nu sunt capabile de aceasta tehnologie?

5 – Cu cat poate fi extinsa memoria interna pe tabletele si telefoanele comercializate de catre dvs? 32, 64, 128 GB ?

Pentru o informare corecta a audientei, astept un raspuns oficial din partea dvs pe adresele de mail admin@androidro.ro sau office@androidro.ro, raspuns ce probabil nu va veni…