Connect with us

Stiri despre telefoane

Am testat boxa Bluetooth cu LED-uri, Tronsmart Bang 60W

Published

on

Mai tineti minte anii 90? Atunci, tinerii umblau pe strada cu casetoafoane (cu caseta) si ascultau muzica prin parcuri sau dansau. Acum, a venit randul poxelor portabile cu Bluetooth. Si va prezint acum un astfel de produs, l-am primit spre review de la magazinul geekbuy.com.

Nu este ceva exagerat de scump, dar miroase putin a calitate. In acelasi timp, nu trebuie confundat cu ceva de top si foarte scump. Este pur si simplu o boxa portabila, galagioasa, destinata petrecerilor in aer liber sau atunci cand aveti nevoie de un sunet puternic.

Car de bun este acest sunet puternic? Asta difera de la persoana la persoana, de la caz la caz si mai ales, difera in functie de preferintele muzicale. Dar ma gandesc ca atunci cand cineva doreste o astfel de boxa portabila, nu se gandeste la valsuri sau la muzica lenta.

Advertisement

O ia pentru o auditie la un volum ridicat. Si Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker face ce trebuie in aceste conditii. Magazinul o are in depozitele din Europa, asta inseamna ca va sosi repede, nu veti plati vama si in plus, primiti cadou inca un mini sistem audio cu Bluetooth, este vorba despre Tronsmart Trip 10W Portable Bluetooth 5.3.

Pretul nu este mare, las link catre oferta la finalul articolului. Codul NNNDESCUENTOBANG va aduce o reducere, pret final 69 euro!

Am facut si un review video pe care-l vedeti in cele ce urmeaza, acolo auziti despre ce este vorba:

Advertisement

Nu este foarte mare (cam cat doua palme ale unui adult), cantareste 3kg si este fabricata complet din plastic. Are un interesant sistem de LED-uri in partea de jos si pe laterale. Sunt lumini RGB ce pulseaza inclusiv in ritmul muzicii, culoarea se schimba din aplicatie si tot de acolo poate fi configurate alte aspecte legate de aceste LED-uri.

Boxa Tronsmart Bang 60W Outdoor Party Speaker are si o aplicatie dedicata, cu ajutorul ei pot fi alese modurile de intrare (card, jack, etc.) sau diversele setari legate de egalizator, este chiar unul configurabil cu sistem Audio SoundPulse. Tot din aplicatie, boxa poate fi pornita sau oprita.

Advertisement

Este si rezistenta la apa sau praf (nu poate fi scufundata / IPX6), are 2 difuzoare frontale (midwooder) si 2 tweetere. Apare inclusiv tehnologia TuneConn de la Tronsmart, tansmisie wireless brevetata, care permite conectarea a peste 100 de difuzoare Bluetooth pentru a reda muzica in sincronizare.

Aceasta este o solutie pentru crearea unui sistem audio multi-dispozitiv in care un dispozitiv functioneaza ca dispozitiv principal de transmitere, in timp ce altele servesc ca dispozitive secundare de receptie.

In concluzie, pot spune ca Tronsmart Bang 60W este o boxa cu Bluetooth buna si ma raportez la pret. Eleganta, sistemul de lumini ce o scoate in evidenta, sunet bun si chiar puternic in anumite conditii/medii, uneori suprinzator de ridicat pentru un dispozitiv ce nu este de mari dimensiuni.

Advertisement

Poate fi folosita si pe post de acumulator extern, bateria fiind destul de capabila. Nu stiu exact ce capacitate are, magazinul nu ne zice ast. Oricum, autonomia nu poate fi stabilita foarte usor, sunt mai multi factori la mijloc ce o pot influenta.

Pretul este de 69.99 euro prin codul NNNDESCUENTOBANG + cadou inca o boxa de 15W ce costa 15 euro. Oferta de pret este AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des