Acasă Telefoane Chinezesti AMIGOO H6 3G, telefon ieftin cu ecran de 6″ disponibil pe gearbest

AMIGOO H6 3G, telefon ieftin cu ecran de 6″ disponibil pe gearbest

0

AMIGOO H6 3G, telefon ieftin cu ecran de 6″ disponibil pe gearbest – Fiind un fan al telefoanelor cu ecran de 6″ si chiar utilizand zi de zi unul, sunt cu ochii pe aceste dispozitive cu ecran mare si chiar urmaresc lansarile. AMIGOO H6 este din aceasta categorie, insa nu pare sa straluceasca totusi la multe capitole, totusi este unul dintre singurele modele cu ecran de 6″ din oferta tuturor magazinelor din China.

Gearbest.com il afiseaza totusi la un pret foarte bun pentru diagonala sa, o diagonala de 6″ care ofera o rezolutie qHD, adica numai 960 x 540 insa fara sa se specifice clar daca este vorba de un IPS sau TFT.

sd

Oricum, procesorul pare a fi totusi unul ok pentru acest segment de pret si vorbim despre un quadcore de la MediaTEK, modelul MTK6580 ce ruleaza in acest caz pana la 1.3GHz, 4x ARM Cortex-A7 MPcore ce este ajutat de 1GB memorie RAM si ca placa video intalnim un Mali-400 MP, destul de decent pentru a face fata jocurilor comune si fara prea multe pretentii.

90

AMIGOO H6 are conectivitate 3G in benzile 3G: WCDMA 850/2100MHz, 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, USB 2.0 – Dual SIM, Dual Standby cu o cartela de tip Micro SIM si una standard SIM, sistemul de operare Android 5.1 avand si suport pentru limba romana. Memoria interna este de 8GB cu posibilitatea de extindere pana la 32GB via MicroSD, camera foto este de 8MP (interpolat) si bateria are o capacitate de 2580mAh

Oferta completa este disponibila AICI, 81$ inseamna sub 340 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here