Acasă Telefoane Chinezesti

Ulefone confirma, vor lansa la MWC 2016 super modelele Future si Sharp

0

Ulefone confirma, vor lansa la MWC 2016 super modelele Future si Sharp – Chinezii nu se lasa si deja gluma se ingroasa pentru marii producatori, spun asta deoarece cred ca deja firmele cu renume au putin de suferit din pricina companiilor din China care reusesc sa scoata telefoane atragatoare la preturi super bune, specificatii tehnice excelente si design original de cele mai multe ori.

Cum MWC 2016 se apropie cu pasi repezi, am inceput sa fiu bombardat pe mail cu tot felul de teasere prin care diferiti producatori isi prezinta ofertele sau viitoarele lansari.

Compania Ulefone va fi prezenta si ea la MWC Barcelona 2016, acolo unde deja au confirmat ca vor lansa modelele Future si Sharp, doua noi super telefoane! Daca despre Future am mai vorbit, despre Sharp nu cunosc detalii si nici pe web nu am gasit deocamdata insa voi sta cu ochii pe iei la MWC 2016.

ulefone-Future-900x444

Ulefone Future va fi un super telefon, deja pe YouTube au aparut primele “scapari” iata mai jos despre ce vorbesc:

Daca aceste clipuri sunt adevarate si daca cei de la Ulefone vor lansa acest telefon la un pret bun, cu siguranta vor da lovitura, nu vad de ce ar cere foarte mult si spun asta deoarece aceste companii au totusi preturi rezonabile ! Intreaga oferta de la Ulefone poate fi consultata AICI, magazin unde cu siguranta ca vor aparea in curand si modelele Ulefone Future si Sharp!

[komper pid=106 category=1]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=aYPEWCpyQhg[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=gba93HZ4PIc[/wpsm_video]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.