Acasă Stiri Android Si Noutati Andoer – camera video sport VR cu lentile wide, unghi 220 grade...

Andoer – camera video sport VR cu lentile wide, unghi 220 grade si senzor de 8MP

0
nofollow

Andoer este un brand ce produce tot felul de camere video de actiune sau de accesorii pentru acestea, au in oferta mai multe modele cu preturi destul de bune si majoritatea pot fi gasite pe camfere.com, magazin afiliat tomtop.com.

Astazi, am sa scriu cateva cuvinte despre un model Andoer ceva mai special si mai deosebit fata de restul pe care le-am prezentat pana acum, aceasta camera se deosebeste de restul prin faptul ca poate filma panoramic la 360 de grade, capturi ce pot fi folosite direct cu o pereche de ochelari pentru realitatea viruala.

andoer Andoer - camera video sport VR cu lentile wide, unghi 220 grade si senzor de 8MP

 

Camera are lentila “ochi de peste” cu unghi larg de 220 grade si un senzor de 8MP, insa observ ca filmarea se face la o rezolutie mai ciudata, vorbim in acest caz de 1920x960P la 30 cadre pe secunda, formatul este MOV.

d3868_08 Andoer - camera video sport VR cu lentile wide, unghi 220 grade si senzor de 8MP

Imaginile se inregistreaza pe un card de memorie de pana la 32GB, in Google Play exista si o aplicatie dedicata pentru aceasta camera, aplicatia se numeste SYVR360. din fericire, in cazul acestui model magazinul pune la dispozitie si un clip video de prezentare, o vedem chiar si la treaba:

Camera are 4 moduri de inregistrare, are focus fix, display integrat, conectivitate WiFi cu ajutorul careia poate fi conectata la un Android sau iOS, acumulator de 1500 mAh, poate face si poze de 8MP si cantareste 106 grame. Restul detaliilor si oferta pot fi vazute direct in pagina magazinului, nu uitati si de codul camfere ce scade pretul acestui produs.

Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here