Acasă Stiri despre telefoane

Schimbari majore in Disney Plus, cresc tarifele si apar reclamele

0

Schimbari majore in Disney Plus, cresc tarifele si apar reclamele, asta se va intampla chiar spre finalul acestui an. Compania Walt Disney a discutat rezultatele financiare ale trimestrului trei fiscal 2022 intr-o transmisie audio live ce a avut loc ieri, 10 august 2022.

Hulu si ESPN Plus vor cunoaste si ele cresteri de tarife, insa sunt servicii mai putin cunoscute in Romania. Abonamentele vor creste de la 7.99 USD pe luna pana la 10.99 USD, planul ce cuprinde anunturi va avea un tarif tot de 7.99 USD/luna. 

Modificarile vor avea loc in data de 8 decembrie 2022, oficiali din companie afirmand ca aceste anunturi nu vor avea o frecventa de afisare prea mare, pentru a asigura urmaritorilor o experienta placuta. Acestia au mai spus ca reclamele nu vor fi prezente pe conturile copiilor.

disney plus reclame

„Am avut un trimestru excelent, cu echipele noastre creative și de afaceri de clasă mondială cu putere remarcabilă performanță în parcurile noastre tematice interne, creșteri mari ale spectatorilor de sporturi live și cresteri semnificative ale serviciilor de streaming

Cu 14,4 milioane de abonați Disney+ adăugați în al treilea trimestru, avem acum 221 de milioane de abonamente în totalul ofertelor noastre de streaming”, a spus Bob Chapek, director executiv al companiei Walt Disney.

„Continuăm să transformăm divertismentul, cu o interectiune nouă și convingătoare pe numeroasele noastre platforme, o experienta captivanta ce depașeste așteptările oaspeților, toate acestea reflectate in rezultate operaționale din acest trimestru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.