Android 4.4 Kit Kat Pe Allview Viva Q7 Si Q7 Life

Allview este pana acum singura firma importatoare de dispozitive mobile ce a oferit update firmware la versiunea de Android 4.4 KitKat.

Astazi a venit randul tabletelor Allview Viva Q7 Si Q7 Life sa primeasca un update de soft la cea mai recenta versiune de Android existenta pe piata, Android 4.4 KitKat.

Aceasta este o versiune de firmware oficiala oferita de catre Allview motiv pentru care nu veti pierde garantia tabletelor.

 

r Android 4.4 Kit Kat Pe Allview Viva Q7 Si Q7 Life

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life beneficiază, începând de astăzi, de o nouă versiune software.  Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat, ce creşte performanţa şi viteza de procesare.

După ce la începutul lunii aprilie tabletele Viva Q8 au fost primele device-uri Allview care au beneficiat de update la Android 4.4, astăzi vine rândul tabletelor Viva Q7 şi Viva Q7 Life să primească această actualizare de soft.

Produsele ce vor fi livrate către magazinele partenere vor avea preinstalată noua versiune Android, care aduce multiple beneficii.

Printre acestea se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life au fost lansate în a doua jumătate a anului 2013 şi s-au bucurat de o mare popularitate în rândul utilizatorilor, datorită design-ului ultra slim, a procesorului Quad Core integrat şi a raportului foarte bun calitate-preţ.

Pentru clienţii care deţin deja o tabletă  Viva Q7 sau Viva Q7 Life, procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei.

Fisierele necesare si informatii despre update pe Viva Q7 gasiti AICI iar pentru modelul Viva Q7 Life AICI

CITESTE SI:  Si Allview P7 PRO primeste o actualizare firmware

4 COMENTARII

  1. Stie cineva de unde pot sa iau ROM-ul original de la Viva Q7 life ? Am facut upgrade la kitkat si merge groaznic ! Cu siguranta i-au scazut performantele si bateria tine mai putin asa ca as vrea s-ai reinstalez romul original

  2. Am o problema pe tableta viva q7 life…cand vreau sa descarc sau sa actualizez ceva imi spune ca nu pot din cauza unei erori 491..Ce pot sa fac?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord