Cum Faci Root Pe Allview X1 Xtreme – Elife E7

Cum Faci Root Pe Allview X1 Xtreme – Elife E7 

Exista cateva tutoriale pe internet ce iti arata cum sa faci root pe Gionee Elife E7 insa mai multi utilizatori s-au plans ca dupa ce au facut root, telefonul nu mai ruleaza atat de fluent pe cum ar trebui.

Din fericire, developerii au rezolvat aceasta problema si au reusit sa gaseasca o metoda de rootare care sa nu influenteze negativ functionarea telefonului Gionee Elife E7. Dupa cum stiti, Allview X1 Xtreme este un telefon rebranduit de catre compania romaneasca Allview, originalul fiind Gionee Elife E7.

Allview X1 Xtreme este cel mai performant telefon romanesc dar este si unul dintre cele mai dotate telefoane din lume. Nu stiu cate modele se pot lauda ca au 3 GB memorie RAM, camera foto de 8 MP sau procesor Qualcomm MSM8274 Snapdragon 800.

Articolul continua dupa reclama:

Cum Faci Root Pe Allview X1 Xtreme – Elife E7

Vestea buna este ca acest telefon poate fi rootat simplu, rapid si fara riscuri cu ajutorul programului Vroot ce dispune de o interfata simpla si intuitiva.

Trebuie sa stiti ca este posibil sa pierdeti garantia Allview daca faceti root pe Allview X1 Xtreme. Aceasta metoda nu trebuie incercata pe alt model Allview.

Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata 50 % pentru a va scuti de orice fel de problema.

Driverii trebuie instalati corect pe computer. Daca nu ii aveti instalati, ii puteti descarca de [button color=”red” size=”small” link=”http://www.fileshare.ro/e30435746″ target=”blank” ]AICI[/button] . Conectati telefonul la calculator avand activata optiunea USB Debugging din meniul Optiuni Dezvoltator si porniti instalarea driverilor..

Daca in meniul telefonului nu gasiti ramura, Optiuni Dezvoltator o puteti activa foarte simplu intrand in meniu-setari-desbre telefon si apasand de 7 ori pe build number.

Acum, ca aveti driverii instalati puteti roota telefonul.

Descarcati [button color=”red” size=”small” link=”http://products.mgyun.com/api/downjump?productcode=vRoot&channelcode=1005″ target=”blank” ]DE AICI[/button]si instalati aplicatia Vroot pe computer.

Conectati din nou telefonul la computer avand pornita optiunea USB Debugging. Nu activati Stocare USB pe telefon in caz ca vi se cere. 

Asteptati ca programul Vroot sa detecteze telefonul.

Untitled

Cand telefonul a fost detectat si recunoscut de catre Vroot, puteti apasa butonul verde ROOT. 

ed

Operatiunea va porni automat si va dura cateva secunde.

ff

Veti fi instiintat cand este gata, iar telefonul va porni automat si va avea acces root.

Daca vrei sa renunti la ROOT si sa faci UNROOT pe Allview X1 Xtreme, conecteaza din nou telefonul la computer, porneste aplicatia Vroot. Va aparea un buton UNROOT pe care il poti accesa pentru a renunta la drepturile de administrator.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Tutorial root pe Allview A5 Ready cu aplicatia Kingo Root v4.0
More from Cosmin

Nextbit camera si Nextbit galerie foto, aplicatii pentru Android de pe telefoanele Nextbit

Nextbit camera si Nextbit galerie foto sunt doua aplicatii separate de sistemul...
Citeste tot

7 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *