Connect with us

Stiri despre telefoane

Android Auto ar avea probleme cu Samsung Galaxy S24 în unele mașini

Published

on

Android Auto s-ar confrunta cu dificultăți de compatibilitate pe anumite modele de autoturisme atunci când este utilizat cu Samsung Galaxy S24.

Problema a fost identificată în special la automobilele mărcilor (grupul VAG) SEAT, Skoda și Volkswagen, unde funcționalitatea Android Auto nu reușește să proiecteze interfața pe sistemele de infotainment ale vehiculului.

Samsung a recunoscut această problemă și a indicat că dificultatea este legată de software-ul vehiculelor, nu de seria Galaxy S24 sau de software-ul Android Auto dezvoltat de Google.

Advertisement

Pentru a aborda această problemă, Samsung UK a lansat o pagină specială de suport, oferind utilizatorilor instrucțiuni despre cum să minimizeze impactul acestei probleme.

Gigantul sud-coreean a menționat că producătorii de automobile implicați stiu despre situație și lucrează la soluționarea acesteia printr-o actualizare de software destinată vehiculelor afectate.

Android Auto ar avea probleme cu Samsung Galaxy S24 în unele mașini

Android Auto ar avea probleme cu Samsung Galaxy S24 în unele mașini

Samsung a recomandat utilizatorilor să încerce diferite cabluri USB, să verifice dacă există setări în sistemul de infotainment care să blocheze activarea Android Auto și să asigure că aplicația aceasta este actualizată la ultima versiune disponibilă pentru telefonul Galaxy S24.

Ce spune Samsung despre această problemă cu Android Auto

Android Auto este o aplicație care vă permite să vizualizați informații dintr-o serie de aplicații pe ecranul mașinii dvs. O puteți utiliza pentru a interacționa cu asistenții de navigație, pentru a efectua și primi apeluri și pentru a asculta muzică și podcast-uri.

Advertisement

Unii utilizatori au raportat că nu pot utiliza Android Auto pentru a conecta Galaxy S24 la mașinile lor Volkswagen, Skoda sau SEAT. Dacă întâmpinați această problemă, încercați următoarele etape.

Dacă niciuna dintre aceste etape nu rezolvă problema, vă rugăm să contactați centrul de clienți sau centrul de service Volkswagen, Skoda sau SEAT. Acești producători au confirmat că lucrează la actualizări de software pentru vehiculele afectate.

Un aspect specific menționat este legat de schimbările aduse de Google în utilizarea adreselor IP pentru hotspot-uri începând cu Android 11, modificări care nu au fost adoptate de Volkswagen.

Advertisement

Discerpanța între sistemele software duce la incompatibilități în funcționarea Android Auto pe automobilele Volkswagen. Utilizatorii afectați sunt îndemnați să contacteze serviciile de suport clienți ale Volkswagen, SEAT și Skoda pentru asistență și pentru a afla despre disponibilitatea actualizărilor de software care să rezolve această problemă.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des