Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Pad 6S Pro: detalii despre o nouă tabletă puternică

Published

on

Xiaomi Pad 6S Pro: detalii despre o nouă tabletă puternică

Zvonurile despre noua tabletă Xiaomi, presupusul Pad 6S Pro, încep să capete contur în spațiul online. Un utilizator de pe platforma de socializare Weibo a dezvăluit recent informații interesante despre noua tabletă, care ar putea fi o actualizare parțială a seriei Pad 6, ce include deja modele standard, pro și max.

Potrivit surselor, Xiaomi Pad 6S Pro ar putea fi echipată cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2, adică un hardware cu adevărat puternic.

Tableta ar putea avea un ecran generos de 12,4 inch cu un raport de aspect de 16:10. Aspect interesant, Pad 6S Pro ar fi conceput să se potrivească estetic cu SUV-ul Xiaomi SUV7, indicând o posibilă sinergie între diversele produse ale companiei.

Advertisement
Xiaomi Pad 6S Pro

Xiaomi Pad 6S Pro

Ar putea urma caracteristici precum încărcarea rapidă și interconectivitatea avansată, aliniindu-se cu tendințele actuale în tehnologia dispozitivelor mobile.

Informațiile vin în contextul în care, anterior, Digital Chat Station (DCS) a raportat despre un presupus tablet Xiaomi cu specificații similare, crezut inițial a fi Xiaomi Pad 7 Pro.

Interesant este că acest dispozitiv a primit certificarea 3C, confirmând suportul pentru o încărcare rapidă impresionantă de 120W.

Există zvonuri despre seria următoare de tablete Xiaomi Pad 7, care ar include un ecran OLED, un procesor Snapdragon 8 Gen 3 și suport pentru conectivitate prin satelit. Redmi ar urma și ei să vină cu două tablete noi, aducând totalul la cinci dispozitive noi de la Xiaomi în acest segment de piață.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des