Connect with us

Stiri despre telefoane

One UI 6.1 vine cu Bluetooth Auracast

Published

on

One UI 6.1 vine cu Bluetooth Auracast

Recenta lansare a seriei Galaxy S24 de la Samsung a fost mai mult decât doar o prezentare de noi telefoane inteligente. A fost și momentul în care Samsung a dezvăluit One UI 6.1, o actualizare de software care vine cu o funcție interesantă numită Bluetooth Auracast. Haideți să vedem ce înseamnă asta!

Ce este Bluetooth Auracast

Să fim sinceri, de multe ori vrem să împărtășim o melodie sau un videoclip cu prietenii, dar fiecare dintre noi are căștile sale. Aici intervine Bluetooth Auracast. În esență, e ca și cum ai avea un radio personal pe care toți prietenii tăi îl pot asculta simultan pe căștile lor, fără să fie nevoie de un alt gadget.

Cum funcționează și ce îți trebuie

Pentru a folosi Bluetooth Auracast, ai nevoie de două lucruri: un telefon care să transmită sunetul și căști sau dispozitive audio care să îl primească. Seria Galaxy S24 cu One UI 6.1 are deja această funcție, deci dacă ai un astfel de telefon, ești gata de start.

Advertisement

Căștile trebuie să fie compatibile cu Bluetooth 5.2 sau mai noi. În familia Samsung, Galaxy Buds 2 Pro sunt gata să se conecteze la noul S24.

One UI 6.1 vine cu Bluetooth Auracast

One UI 6.1 vine cu Bluetooth Auracast

Activarea Bluetooth Auracast e la fel de simplă ca și conectarea la orice rețea Wi-Fi. Doar mergi în setările Bluetooth ale telefonului tău S24 și activezi funcția, asta în cazul in care ai cumpărat deja acest smartphone. Apoi, oricine are căști compatibile în apropiere se poate conecta și bucura de muzica sau filmul tău.

Și pentru că nimeni nu își dorește străini “ascultând peste umăr”, Samsung a inclus opțiunea de a seta o parolă pentru transmisia ta Auracast. Astfel, doar prietenii tăi se pot alătura sesiunii tale audio.

Deocamdată, Bluetooth Auracast e o exclusivitate pentru seria Galaxy S24, dar cine știe? Poate că în curând și alte dispozitive Samsung vor primi această funcție. Este o tehnologie interesantă, care poate schimba modul în care ne bucurăm de muzică și conținut multimedia împreună.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des