Acasă Firmware Allview

Android original, backup firmware pentru Allview P8 Energy Mini

11

Allview P8 Energy Mini se pare ca este un telefon destul de popular, am primit cereri aici pe site legate de un backup pentru acest telefon, iata ca acum va pun la dispozitie si asa ceva, sistemul de operare Android cu care vine telefonul in cutie, nemodificat, nerootat.

Fiind original si oficial, nu veti pierde garantia telefonului Allview P8 Energy Mini (rebrand Gionee), NU instalati pe oricare alt telefon cu Android, fie el si Allview, procedati pe propria raspundere.

Arhiva se descarca accesand acest link

firmware allview p8 energy mini

Dupa dezarhivare, folosim aplicatia SP Flash Tools pentru rescrierea acestui firmware pe Allview P8 Energy Mini si ne vom folosim de fisierul MT6580_Android_scatter, in functie de varianta aleasa in Sp flash, download only sau firmware upgrade, este posibil sa pierdeti codurile IMEi, insa pot fi repuse in cateva minute, fie ca aveti sau nu root pe Allview P8 Energy Mini.

Daca intalniti eroare la incarcarea fisierului scatter, folositi o alta versiune de Sp flash.

Tutorial instalare firmware cu SP flash Tools

Tutorial rescriere IMEI 

Lista completa de versiuni de Android pentru telefoanele Allview

11 COMENTARII

  1. in urma operatiunii de flash,telefonul pare sa functioneze,dar display-ul nu afiseaza decat o multime de dungi de diferite culori,ca si cand ceva nu e in regula cu setarile de grafica. Mentionez ca inainte de flash,telefonul nu avea problema de functionare, am facut operatia pentru testare.

  2. Acest firmware este versiunea 0301_V5498 , camera frontală (cea de selfie) nefiind nedectată de telefonul meu. La sfârșitul lunii Noiembrie Allview a pus pe serverul OTA ultimul update pentru Android 5.0 , firmware-ul fiind upgradat la versiunea 0301_V5990. Cu această versiune problema mea legată de nerecunoașterea camerei a fost rezolvată. La începutul lunii Decembrie a apărut update-ul OTA la Android 6.0, chestie care nu mă interesează deoarece nu se poate face root la telefonul acesta. Problema mea a fost legată de faptul că telefonul meu a fost comandat de pe Emag cu ocazia Black Friday și l-am primit abia la începutul lunii Decembrie, ratând astfel ultimul update salvator pentru Android 5.0. Am rezolvat problema salvând firmware-ul telefonului vărului meu , soft ce era updatat la versiunea dorită de mine adică 0301_V5990. Salvarea am făcut-o cu Miracle Box 2.27A, fișierul rezultat având dimensiunea de 15 GB. Resoftarea se face (în 8 minute) fără probleme cu același program. Asta este soluția și pentru Alex care dorește revenirea de la Android 6.0 la 5.1. Dacă dorește cineva firmware-ul respectiv, mă poate contacta și rezolvăm transferul prin FTP. Dacă are cineva salvat ultimul update OTA al lui Android 5.0, sub formă de .ZIP, îl rog frumos să-mi dea de știre (eu îl am pe cel care face update-ul la Android 6.0). Cu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.