Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Google Duo, aplicatia creeata pentru apeluri video si concurenta Skype !?

Google Duo, aplicatia creeata pentru apeluri video si concurenta Skype !?

2

Proaspat lansata, aplicatia Google Duo, are in acest moment peste un milion de descarcari si este creeata pentru a efectua apeluri video intre doua persoane ce folosesc un smartphone ce ruleaza pe o platforma Android.

Parerea mea este ca acest Google Duo vrea sa se dueleze cu aplicatia Skype care este deja o aplicatie de succes si despre care nu are rost sa mai amintim acum. Totusi Google aduce ceva nou, o aplicatie menita doar pentru apeluri video, fara posibilitatea de a trimite mesaje prin intermediul acesteia, cu o interfata simpla si nimic mai mult. Astfel, acestia au reusit sa alcatuiasca o aplicatie destul de mica, avand doar 7.16 mb, dar foarte folositoare pentru unii.

Ceea ce pare destul de interesant la aceasta aplicatie este faptul ca desi este lansata de curand, oamenii au descoperit-o destul de repede si se pare ca le place, aceasta aplicatie avand un rating de 4.4 din 5 stelute, un lucru foarte bun printre gramada de aplicatii proaste disponibile in GP.

Odata descarcata aplicatia, trebuie sa acceptam politica de confidentialitate dar si termenii si conditiile, dupa acest pas urmand confirmarea numarului personal de telefon. Dupa completarea spatiului destinat numarului de telefon, vom primi un mesaj cu un cod ce trebuie confirmat aplicatiei si asta e tot. Aplicatia Google Duo foloseste numerele de telefon din agenda pentru a putea contacta persoalele dorite.

Google Duo este disponibila in Google Play dar si in App Store, remarcam si  lipsa platformei Windows, probabil pentru moment. Totusi, aceasta aplicatie cred ca va ramane doar pentru cele doua platforme amintite mai sus, deci nu vom avea parte de aceasta aplicatie si pe PC la fel cum face Skype, depinde acest lucru in mare masura de popularitatea pe care o va capata cu trecerea timpului.

Aplicatia Google Duo este disponibila gratuit spre descarcare in magazinul oficial de aplicatii, Google Play.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here