Connect with us

Stiri despre telefoane

AnTuTu iPhone 15 Pro MAX, telefonul sparge bariere

Published

on

AnTuTu iPhone 15 Pro MAX, telefonul sparge bariere, sa-i spunem regele! Si asta doarece a reusit un rezultat apreciabil, chiar un record printre telefoanele Apple. Tot pe acolo sunt si cele cu Android, insa nu m-ar aventura sa le pun in aceeasi barca, sunt 2 sisteme de operare total diferite.

Deci, la ora actuala, acest Apple a reusit 1.641.883 puncte, usor peste vedeta Android cu 1.632.859p, adica  Red Magic 8 Pro+ de la ZTE. Sa nu facem o confuzie, nu toate modelele din gama 15 au acelasi procesor! Plus si Pro MAX se lauda cu Apple A17 Pro (fabricat pe 3 nm), 15 si 15 Plus au Apple A16 Bionic (pe 4 nm), dar performante excelente, peste 1.400.000p.

Procesorul pastreaza cele 6 nuclee CPU, structurate in doua nuclee pentru performanta si patru pentru eficienta energetica, insa cu o microarhitectura revizuita.

Advertisement

AnTuTu iPhone 15 Pro MAX – punctaj obtinut:

AnTuTu iPhone 15 Pro MAX, telefonul sparge bariere

Schimbarea majora vine din partea GPU, care acum are 6 nuclee, fata de 5 in versiunea anterioara, si beneficiaza de o arhitectura complet noua. Aceste imbunatatiri aduc o crestere de 20% a performantei de varf.

De asemenea, pentru prima oara se introduce si suport pentru Mesh Shading, precum si pentru ray tracing, o tehnica avansata in grafica computerizata pentru a simula modul in care lumina interactioneaza cu obiectele pentru a genera imagini realiste.

AnTuTu iPhone 15 Pro MAX, telefonul sparge bariere

Aceasta tehnica este folosita in special in jocuri video si in alte aplicatii grafice pentru a crea efecte de iluminare si umbrire cat mai aproape de realitate.

Advertisement

Si observati in poza de mai sus, iPhone 15 PRO MAX nu a avut nevoie de mai mult de 8GB RAM pentru a atinge performantele maxime in AnTuTu. Telefoanele Android au ajuns si la 24GB, asta pentru a va da seama de diferentele existente, de optimizare.

Dar Apple este unul singur si se poate concentra mult timp pe aceasta optimizare perfecta. In schimb, in partea cealalta, producatorii sunt multi, lanseaza numeroase modele pe parcursul unui an de zile si poate nu au timp si resurse necesare sa-si focuseze atentia intr-o singura directie.

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171