Trebuie sa va spun inca de la inceput ca am instalat si testat aceasta aplicatie de camera pe 2 telefoane chinezesti cu Lollipop si nu am avut absolut nicio problema, aplicatia se foloseste numai impreuna cu aplicatia de galerie (tot HTC), asta pentru a putea deschide pozele si clipurile capturate, veti gasi link pentru descarcare la finalul acestui articol.

Nu am testat pe telefoanele Allview , posibil sa functioneze, posibil sa nu. Insa, cel ce a portat aceasta aplicatie de camera de pe HTC sustine ca este compatibila cu toate telefoanele ce ruleaza Android KitKat sau Lollipop.

De ce sa o instalezi?

Pai daca ai un telefon cu un meniu de camera standard sau unul ce nu-ti place sau nu ofera destul de multe customizari, o poti incerca si vei vedea daca merita sa o folosesti sau nu. Din cate am observat, nu afecteaza calitatea imaginilor sau calitatea clipurilor capturate, insa am intalnit si un mic bug. Posibil ca el sa se manifeste numai pe unul dintre telefoanele testate, posibil ca el sa se manifeste pe toate dispozitivele. 

CITESTE SI:  Aplicatie noua de TV online (2018) AktaTV

Este vorba de functia “panorama” si daca o veti activa, aplicatia se va opri fortat si nici nu va mai reporni. Pentru a o restaura, intrati in meniu, aplicatii si selectati aplicatia de camera, stergeti memoria cache, datele si opriti fortat. Apoi, reporniti aplicatia de camera si totul va reveni la normal. NU necesita ROOT pentru a functiona.

Iata si interfata:

Instalarea aplicatiei este simpla. Copiati ambele fisiere in memoria telefonului si cu ajutorul unui manager de fisiere le instalati pe rand. Intai instalati aplicatia de camera iar apoi cea de galerie, aceste aplicatii sunt in format apk. Daca aveti alta aplicatie de camera customizata (tot HTC) va trebui sa o indepartati deoarece pot aparea conflicte intre ele, identic si in cazul aplicatiei de galerie. Eu mai aveam o alta aplicatie de galerie si pana nu am sters-0, nu am putut sa o instalez pe aceasta.

Arhiva se descarca de AICI (trebuie dezarhivata si extras continutul)

Aplicatia de camera HTC One disponibila pe toate telefoanele cu Android

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree