baterie

Aplicatii Android Noiembrie TOP 10

Aplicatii Android Noiembrie TOP 10

Aplicatii Android Noiembrie TOP 10

Iata ca vin cu ceva intarziere si cu topul celor mai utile aplicatii gratuite Android, top 10 valabil pentru luna noiembrie.

Ca de fiecare data, am sa incerc sa acopar toate categoriile de aplicatii disponibile in magazinul Google Play dar si aplicatii Android romanesti daca aceastea au mai aparut intre timp.

Retineti ca topul reflecta opinia personala si ordinea este aleatorie.

1 – Next Lock Screen

nextmicros

Este un lock screen dezvoltat de catre Microsoft si se lauda ca ar fi printre cele mai bune aplicatii de acest gen. Poti testa aplicatia descarcand-o de gratis AICI.

2 – Ready Contact List

contactnouapps34

Un mod diferit de gestiona si utiliza lista de contacte. Daca nu esti multumit de cea din telefonul tau, poti instala aplicatia gratuita de AICI.

3 – Aici

aiciaplicgrat

Chiar daca nu este o aplicatie noua avand cateva luni in Google Play ,mi s-a parut o aplicatie romaneasca Android utila si citez din descriere “Nu mai pierde un sfert de oră explicându-le prietenilor cum să te găsească sau unde trebuie să vă întâlniți.Tot ce trebuie să faci este să pornești aplicația, să stabilești punctul de întâlnire pe harta și să-l trimiți prin SMS prietenilor tai. Iți poți personaliza mesajul adăugând detalii importante ca numărul străzii, interfonul sau culoarea porții de la intrare.”

O poti descarca de AICI gratis.

4 – Djay 2

apliccostdj

Nu este gratuita dar mi s-a parut extrem de interesanta si o recomand celor pasionati de muzica sau celor ce vor sa se distreze mixand cateva piese intr-un mod mai profi.

O poti descarca de AICI.

5 – Lollipop Screen Recorder

screencaptura

O aplicatie gratuita pentru ce vor sa-si inregistreze ecranul telefonului ce ruleaza Android 5.0 Lollipop. Interesant este ca nu necesita acces root asa cum majoritatea aplicatiilor de acest gen cer.

Descarca gratuit de AICI.

6 – Google Fit

google fit

Aplicatie ce-ti monitorizeaza sanatatea, compatibila cu toate dispozitivele Android Wear , dezvoltata de Google si gratuita: ” Ai acces la date despre activitățile fizice cum ar fi mersul pe jos, alergarea și mersul cu bicicleta, te ajuta sa-ti atingi obiectivele de fitness si iti ofera imagine de ansamblu asupra activității fizice pe care o desfășori.

O poti descarca gratis de AICI.

7 – Telemetru – Smart Measure

rileta plaic

Daca vrei sa masori ceva (distanţa, înălţimea, lăţimea şi aria unei ţinte folosind trigonometria) si nu iti gasesti ruleta, instaleaza aceasta aplicatie utila. 

Este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

8 – Telegram

telegramapp

O aplicatie de chat nou lansata ce merita incercata in caz ca te-ai saturat de Yahoo Messenger, Facebook, etc. Poti trimite un număr nelimitat de mesaje, fotografii, clipuri video și fișiere de orice tip (doc, zip, pdf, etc).

O poti descarca de AICI si functioneaza pe toate dispozitivele.

9 – Battery Calibration [ROOT]

calibrarebatapps

Daca ai instalat un nou ROM pe telefonul tau se spune ca este recomandat sa recalibrezi bateria. Aplicatia aceasta face acet lucru insa necesita acces root.

Este gratuita si o gasiti AICI.

10 – Radare RO – Info trafic

rararero

Trebuie sa recunosc ca nu am folosit aplicatia insa mi se pare interesanta din cate am citit despre ea. Daca esti sofer si vrei sa o testezi o poti descarca gratuit de AICI.

Interesant este si ca aplicatia mai ofera si un vitezometru digital, modul noapte sau zi, notificari sonore dar si mod HUD !