baterie

Seria Xiaomi 14 si iQOO 12, primele telefoane cu Snapdragon 8 Gen 3

Seria Xiaomi 14 si iQOO 12, primele telefoane cu Snapdragon 8 Gen 3

Seria Xiaomi 14 si iQOO 12, primele telefoane cu Snapdragon 8 Gen 3, deja incepe “lupta” pentru cel mai bun telefon al anului 2024, un duel care va fi probabil mai aprig fata de ceea ce am vazut pana acum. Si, probabil ca acest procesor de la Qualcomm va cap de afis.

Asta daca nu cumva cei de la MediaTEK nu ne pregatesc si ei niste suprize. Dimensity 9300 este mai mult decat interesant!

Noul Qualcomm urmeaza sa fie dezvaluit in cadrul evenimentului Snapdragon Summit, programat sa aiba loc intre 24 si 26 octombrie in Hawaii. Insa, inainte de acest moment, informatii semnificative au inceput deja sa circule.

O sursa de incredere, cunoscuta sub numele de DCS, a oferit recent detalii despre dispozitivele care vor fi echipate cu acest nou procesor. Printre acestea se numara modele din seriile Xiaomi 14, OnePlus 12, iQOO 12, dar si alte nume grele din industrie precum Realme GT 5 Pro, Meizu 21 si Red Magic 9.

Seria Xiaomi 14 si iQOO 12, primele telefoane cu Snapdragon 8 Gen 3

Acestea vor face parte din prima serie de telefoane care vor beneficia de imbunatatiri aduse de Snapdragon 8 Gen 3. Intr-o dezvaluire anterioara, aceeasi sursa a furnizat scoruri AnTuTu (ajunge pe la 2.000.000) pentru noul procesor, indicand o crestere semnificativa a performantei GPU.

Cu toate acestea, o alta sursa, Revengus, a temperat entuziasmul, mentionand ca, desi benchmark-urile arata o crestere de 40% a performantei, aceasta nu este neaparat vizibila in utilizarea zilnica. Mai exact, noul Adreno 750 nu pare sa ofere o imbunatatire notabila fata de predecesorul sau, Adreno 740, in scenarii de utilizare cu incarcare redusa.