Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi 14 PRO si 14 lansare pe 27 octombrie 2023

Published

on

Xiaomi 14 PRO si 14 ar urma sa fie prezentate oficial in data de 27 octombrie 2023 si pare ca acest producator se grabeste putin. Si asta deoarece (probabil) vor ca aceste noi telefoane mobile sa fie primele ce vor avea integrat noul Qualcomm 8 Gen 3 si astfel, sa capteze atentia sau sa o distraga de la lansarile concurentilor.

Xiaomi 14 PRO si 14 ar sosi mult mai devreme fata de generatia trecuta, cea care a fost dezvaluita la mijlocul lunii decembrie, in 2022. Mai jos vedem o poza cu carcasa pentru unul dintre cele 2 noi dispozitive. Probabil o camera in plus si un design destul de simplu si de comun.

Xiaomi 14 PRO si 14, fara prea multe schimbari fata de 13

In contextul anuntului recent facut de Qualcomm cu privire la viitorul Summit Snapdragon 2023, Xiaomi se pregateste sa lanseze noua serie de smartphone-uri Mi 14. Conferinta Qualcomm, programata intre 24 si 26 octombrie, va fi gazda lansarii noului procesor Snapdragon 8 Gen 3, iar Xiaomi pare sa fie unul dintre primii producatori care se vor lauda cu asa ceva.

Advertisement

Modelel Xiaomi 14 PRO si 14 au primit deja certificarile necesare pentru lansare, inclusiv aprobarea 3C si a Ministerului Industriei si Tehnologiei Informatiei din China.

Snapdragon 8 Gen 3, prima oara pe un Xiaomi

Acestea vor beneficia de numeroase imbunatatiri hardware, inclusiv un ecran de inalta rezolutie, un sistem de incarcare rapida si o baterie optimizata. Se zvoneste ca modelul Pro ar putea suporta incarcare rapida de pana la 120W.

Surse interne ale companiei sugereaza ca noile telefoane sunt concepute pentru a rivaliza cu viitoarele iPhone 15 Pro si Pro Max. Productia in masa a inceput deja, ceea ce indica o lansare iminenta. Un alt aspect notabil este ca acestea vor fi primele terminale care vor rula (direct din fabrica) pe MIUI 15, bazat pe Android 14.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des