Aplicatii Android romanesti pentru copii de 2-3 ani – In fiecare familie exista fara indoiala un telefon sau o tableta cu Android ce pot fi transformate si in unelte educative care sa dezvolte perspicacitatea, atentia si indemanarea copiilor. Dezvoltatorii de aplicatii Android s-au orientat si au aparut in Google Play aplicatii speciale pentru copii mici, in special pentru prescolari. Spun asta deoarece o data cu inaintarea in varsta copii prefera jocuri mai complicate precum Asphalt, NFS, Real Racing, etc.

Insa, in acest articol am sa prezint cateva aplicatii in limba romana pentru cei mici, aplicatii gratuite ce se gasesc spre descarcare in Google Play.

Litere Numere Culori

ffffffffff Aplicatii Android romanesti pentru copii de 2-3 ani

Joc gratuit pentru copii ce ajută la recunoașterea literelor, numerelor și culorilor în limba română. Grupare distractivă a literelor, recunoaștere audio și joc de memorie. Un mod excelent de a învăța ușor alfabetul limbii române.

Aceasta versiune gratuita cu reclame conține toate funcțiile și include toate literele, numerele și culorile în limba română. Un joc distractiv pentru copii ca să învețe. Jocul este excelent și educativ.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

Povesti pentru Copii

65er Aplicatii Android romanesti pentru copii de 2-3 ani

O colecție de 25 povesti cu morală, adaptate pentru copii, împărțite în 5 colecții. idsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

ABC Trenul Alfabet

7890ewqrafesd Aplicatii Android romanesti pentru copii de 2-3 ani

ABC Trenul Alfabet este abecedarul interactiv pentru copii preșcolari de la 2 la 7 ani.
Varianta gratuită a jocului oferă accesul la primele 12 litere mari și mici ale alfabetului limbii române urmând ca, dacă micuțului îi face plăcere să mai învețe, să achiziționați în interiorul aplicației restul de litere din alfabet.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

Viata la ferma -Invata animale

89r658r7edc Aplicatii Android romanesti pentru copii de 2-3 ani

Viata la ferma -Invata animale” este o aplicatie educativa pentru copii cu varsta intre 1 si 7 ani. Aplicatia ajuta copiii sa isi dezvolte vocabularul si perceptia asupra obiectelor si fiintelor. In jocul “Viata la ferma”, copiii vor invata intr-un mod interactiv si la sfarsitul fiecarui nivel copiii vor primi o recompensa de maximum 3 stelute in functie de procentajul de completare corecta a nivelului.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

Povesti si jocuri educative

56trgfdcx Aplicatii Android romanesti pentru copii de 2-3 ani

Povesti audio si jocuri educationale interactive de la Povestila.ro. Votata drept ‘Aplicatia anului 2013 pentru copii’ de catre comunitatea AvocatNet.ro.

Ursuletul Moko invata sa depaseasca frica de intuneric. O poveste educationala pentru copii cu varste intre 3 si 5 ani.

Aplicatia contine intreaga poveste “Moko si Lanterna Magica”. Povestea poate fi citita copiilor sau poate fi ascultata de catre copii. De asemenea, aplicatia contine si trei jocuri cu caracter educational pentru copii.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

CITESTE SI:  Incarcam bateria telefonului complet sau numai pana la 80%?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord