Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi dezvaluie Mi Band 7 Pro cu NFC si GPS

Published

on

Xiaomi dezvaluie Mi Band 7 Pro cu NFC si GPS, este practic o varianta mai mare a bratarii Mi Band 7, putem afirma ca si mai scumpa. Producatorul nu a comunicat daca acest gadget se va vinde si la nivel internetional, ramane sa vedem. Dar deja cunoastem ca acest aspect nu-i impiedica pe comerciantii din Romania sa aduca produsele, sunt sanse sa fie disponibila si la noi.

Band 7 Pro cu NFC

Pana atunci, aflam ca pretul produsului este de 60 USD, adica putin peste 280 lei. Asta se intampla in China, acolo unde bratarile de schimb ajung la un pret de pana la 8 USD si sunt disponibile in mai multe culori. Acest ceas are un soft ce-i permite sa afiseze si sa controleze nu mai putin de 117 moduri sport, sigur pretentiosii vor gasi aici activitatea preferata.

Xiaomi dezvaluie Mi Band 7 Pro cu NFC si GPS

In plus, Mi Band 7 Pro poate fi configurat prin cele 180 de teme displonibile pentru display, unul rezolutie 280 x 456 pixeli, diagonala de 1.64 inch, 326ppi si prevazut cu senzor ce-i permite ajustarea automata a luminozitatii. Nu lipseste nici modul Always On Display, util mai ales nopatea sau atunci cand vrei sa vezi rapid anumite informatii de baza.

Advertisement

Mi Band 7 Pro GPS

235 mAh, atat este capacitatea acumulatorului, una care ar rezista in jur de 6 zile la o utilizare intensa si pana la 12 zile in mod normal. Conectivitate GPS, NFC, senzor pentru monitorizarea nivelului de oxigen din sange, alarma atunci cand detecteaza ca nivelul este prea scazut, contor calorii, pasi si alte elemente cu care suntem obisnuiti. Se pastreaza rezistenta la apa, carcasa fiind fabricata din aluminiu.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des