Aplicatii GPS Bune Si Gratuite, TOP 3

Aplicatii GPS Bune Si Gratuite, TOP 3

Am tot vazut pe diferite forumuri dezbateri aprinse despre aplicatiile GPS pentru Android si chiar am primit diferite intebari legate de acest subiect. 

Stiu ca lumea se chinui sa gaseasca fisiere compatibile pentru telefon sau tableta si descarca din diverse surse dubioase aplicatii GPS ce functioneaza incorect sau nu functioneaza deloc. Tin sa va spun ca in magazinul de aplicatii Google Play exista cateva navigatoare GPS gratuite insa cu functionalitate completa si fara probleme.

Am sa va arat in cele ce urmeaza 3 dintre cele mai de incredere aplicatii gratuite de acest gen ce nu necesita conectivitate la internet.

1.GPS Navigation BE-ON-ROAD

Este aplicatia cea mai buna pe care o folosesc personal atunci cand am nevoie. Are hartile complete pentru toata Europa, Romania nu lipseste.

Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia And Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Guernsey, Hungary, Iceland, Ireland, Isle Of Man, Italy, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Vatican City

tygfvds Aplicatii GPS Bune Si Gratuite, TOP 3

Aplicatia a fost actualizata recent, pachetul de instalare are cativa Mb insa va trebui sa descarcati din aplicatie harta pe care o doriti. Nu uitati sa activati GPS-ul si sa dezactivati datele mobile.

uyuy Aplicatii GPS Bune Si Gratuite, TOP 3

Harta Romaniei are 87 mb.

-Update al hartilor gratuit

-33 de limbi suportate

-Avertizare depasire viteza

-Harta cu cladiri 3D

-POI (point of interes)

-Mod pieton sau autoturism

-Mod zi sau noapte

-Posibilitate de inregistrare a traseului.

DESCARCA

2.Waze social GPS Maps & Traffic

Am folosit-o insa am renuntat la ea si am trecut la prima aplicatie pe care am prezentat-o. Este o aplicatie buna insa o prefer pe prima deoarece mi se pare mai simpla si mai usor de folosit.

Waze este intr-un fel si o retea de socializare in care utilizatorii isi impartasesc diverse informatii despre evenimentele din trafic.

565r Aplicatii GPS Bune Si Gratuite, TOP 3

Si ea functioneaza fara internet si are toate uneltele pe care trebuie sa le aiba un navigator GPS.

DESCARCA

GPS Navigation & Maps Sygic

Este o aplicatie buna insa are micul dezavantaj de a fi gratuita numai 3 luni de zile. Dupa perioada de testare gratuita va trebui sa cumparati si sa activati licenta. 

5634hytfgdsx Aplicatii GPS Bune Si Gratuite, TOP 3

Din pacate, in Google Play nu exista informatia referitoare la pret. Oricum, este o aplicatie buna ce nu se blocheaza, aplicatie completa ce nu necesita conectivitate la internet.

DESCARCA

Acestea ar fi aplicatiile pe care le recomand si pe care le puteti testa gratuit ca apoi sa va decideti asupra uneia dintre ele. Se descurca toate foarte bine si se adapteaza diverselor rezolutii ale tabletelor si telefoanelor cu Android.

CITESTE SI:  DSU, aplicatia oficiala pentru alerte meteo, insa degeaba

3 COMMENTS

 1. Salut!
  Am instalat GPS Navigation BE-ON-ROAD plus harta Romaniei.
  Am deschis, mi-a cerut sa accesez locatia apoi s-a deschis.
  Am introdus si o adresa.
  Problema este ca a trecut mai bine de o jumatatre de ora si a ramas nemiscat. Inca nu am semnal GPS. Am mesajul “se cauta GPS”. Ceva nu este in regula, nu-i asa?
  Te rog ajuta-ma!
  LG Optimus L5 II (E460)

 2. Salut, in mod normal trebuie sa activezi GPS-ul si atat. Dar nu incerca in casa ca nu o sa ai semnal. Daca nu functioneaza, este o problema cu tel. tau.

 3. Salut Cosmin!
  GPS-ul s-a activat automat cand mi-a cerut sa accesesz locatia.
  Am sa incerc si afara. (unde sunt -3 grade, totusi…)
  In cazul ca problema provine de la telefon, poate exista vreun remediu? In afara de “reveniti la setarile din fabrica” la care am recurs nu demult, iritat ca totul se misca prea incet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here