Acasă Stiri Android Si Noutati Aplicatii Windows Phone Top Martie 2014

Aplicatii Windows Phone Top Martie 2014

0

Aplicatii Windows Phone Top Martie 2014.

 In sepecial cei de la Nokia se incapataneaza sa nu treaca pe Android, aproape toate telefoanele lor ruland sistemul de operare Windows, un concurent direct pentru Android care se bucura insa de o popularitate mai scazuta. Chiar si asa, destui sunt utilizatorii din Romania ce poseda telefoane cu Windows, fie ele Nokia sau alta marca.

Pentru acestia, am sa fac un top al celor mai noi si bune aplicatii ce se pot descarca gratuit sau nu din magazinul de aplicatii Windows.

YouTube HD

Untitled

Spre deosebire de cei cu Andoid, utilizatorii de Windows au la dispozitie o aplicatie de acest gen ce-ti permite sa descarci videoclipurile direct de pe YouTube in format HD.

Poti schimba in timp ce urmaresti un clip calitatea video a acestuia avand la dispozitie moduri precum LQ,HQ sau HD. In rest iti ofera cam aceleasi optiuni pe care le gasesti in YouTube clasic de pe PC.

windows

Cool Tiles

Untitled

Aplicatie pentru customizarea ecranului ce-ti ofera peste 50 de instrumente utile pentru setari rapide si scurtaturi ce pot fi asezate pe ecranul de start al telefonului.

windows

 Cinemagia

Untitled

As putea spune ca este o varianta romaneasca pentru IMDB ce-ti ofera toate stirile si informatiile din lumea filmului, vizionari de trailer, programul cinematografelor, box-office, program tv si posibilitatea de a impartasi parerile tale despre un anumit film cu alti utilizatori.

windows

 Lottery Results

Untitled

Aplicatia iti ofera rezultatele loteriilor din intraga lume plus alte informatii precum istoricul extragerilor, categorii, generator de numere loto, analiza a rezultatelor, numere extrase frecvent, etc.

windows

TuTiTu Romanian

Untitled

TuTiTu – “Jucariile prind viata” este un show de televiziune animat 3D orientat pentru copii cu  varsta de 2-3 ani. Prin formele pline de culoare aplicatia va  stimula imaginatia si creativitatea copiilor.

windows

Seenow

Seenow este primul serviciu 100% legal de TV & Video on Demand din Romania disponibil in Windows Store cu versiuni pentru tableta si smartphone. Seenow iti aduce cu cea mai variata oferta de canale TV live, emisiuni inregistrate, filme si seriale, dar si documentare sau show-uri de lifestyle pentru toate nisele de interes.

Untitled

windows

Adobe Reader

Untitled

Adobe Reader nu mai are nevoie de prea multa prezentare, fiind disponibil si pe platforma Windows Phone. Poti citi documente PDF, le poti converti, salva sau manipula.

windows

 

Battery Booster

Untitled

Iti ofera posibilitatea de a face cateva setari ce se vor reflecta pozitiv in autonomia telefonului. Aplicatia iti mai ofera si cateva informatii si statistici interesante.

windows

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here