Acasă Stiri Android Si Noutati Apple da tonul, restul joaca. Xiaomi Mi 11 fara incarcator in cutie

Apple da tonul, restul joaca. Xiaomi Mi 11 fara incarcator in cutie

3

Apple da tonul, restul joaca. Xiaomi Mi 11 fara incarcator in cutie si se pare ca din pacate, nu vorbim despre un zvon. Nu este prima data cand producatorii de Android se uita cu mare talent in gradina celor de la Apple.

Din pacate, nu se inspira neaparat din ce este mai bun. iPhone 12 nu mai are incarcator in cutie, se pare ca nici Samsung S21 nu va fi dotat cu asa ceva, urmeaza acum Xiaomi Mi 11. Si ce credeti, nu vor fi ultimii. Ni se vorbeste despre plouare, despre companii verzi, despre renunatrea la ambalaje daunatoare, etc.

Niciunul nu va spune ca face asta pentru un extra profit. Insa, pentru a ne bucura de o incarcare ultra rapida, trebuie sa folosim un charger original. Telefoanele sunt capabile sa se incarce 100% in mai putin de 30 de minute. Dar cu ce-l incarci atat de rapid in cazul in care nu gasesti in cutie un charger?

xiaomi mi 11 incarcator

Fie cumperi un incarcator de 10 lei din piata si nu ai facut absolut nicio afacere, fie dai 100 de lei pe unul original si te bucuri de ultra fast charging. Banii platiti se duc la producatorul de accesorii. Pretul telefoanelor nu va fi mai mic si este logic ca apare un extra profit pentru ei.

Asa vad eu lucrurile, nu cred explicatiile cu “salvam planeta”. Ambalaje tot exista, accesoriile sunt tot din plastic si putem discuta pe marginea acestui subiect, mult si bine. Dar nu are rost sa o facem, deja ne-am dat seama despre ce este vorba. Si oricum, am onservat de-a lungul timpului o alta tactica.

Ei lanseaza telefoane (nu numai Xiaomi) ce suporta incarcare rapida, dar in cutie au pus chargere slabe. Daca vrei sa-ti incarci terminalul mobil in mai putin de 60 de minute, platesti pentru asta. Mi 11 ar urma sa fie prezentat oficial pe 28 decembrie si atunci ne lamurim.

3 COMENTARII

  1. Liber la hoție. Singura cale de salvat planeta e că fac cutiile de carton mai mici. Dar dacă ești un fraier la primul telefon de ce sa nu îți primești încărcătorul și căștile? Vin ….. și zic că ai acasă?sa ….. lor?

    • Ecuația este foarte simpla un încărcător bun costa între 5-8 usd prețul de producție pe bucata, înmulțește cu minim 10 milioane de telefoane la fiecare serie și aici se vede un câștig substanțial adică vre o 50-80 milioane USD. În final greșeală este tot în curtea noastră ar trebui sa știm sa i penalizam adică sa nu mai cumpărăm de la ei scurt n ai încărcător original nu mai cumpăr telefonul.

  2. Mergeti la o alimentara. Cumperi lapte in plastic, oua in plastic, ciuperci in plastic, fructe in caserola de plastic, apa minerala in plastic cu foita suplimentara de plastic pe dop. Iei o punga biodegradabila de la casa și o arzi că ești ecologist și salvezi planeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here