Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S24 Ultra poze

Published

on

Asa ar putea arata noul Samsung Galaxy S24 Ultra, mega flagship al acestui producator, telefon mobil asteptat sa fie lansat in prima parte a anului viitor. Langa el, ca de fiecare data, vor sta modelele S24 si S24 Plus.

Si avand in vedere ca pana in momentul aparitiei acestor modele de lux Samsung nu ar mai avea pregatite lansari importante, deja au inceput sa circule pe internet o serie de informatii ce fac referire la modelele varf de gama.

Dar si randari, insa nu stim cat de credibile sunt, probabil ca partea de design este un detaliu foarte bine pazit de producator. Insa, YouTube este intotdeauna o sursa buna de informatie si acolo sunt diverse conturi celebre ce se ocupa de zvonuri ce se dovedesc a fi reale.

Advertisement

Cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S24 Ultra poze

Potrivit informatiilor, Galaxy S24 Ultra (cu sasiu din titan) va avea o greutate de doar 233g, ceea ce il face cu 1g mai usor fata de S23 Ultra ce detine un cadru din aluminiu. Desi noul model se bazeaza pe un material mai compact si rezistent, varful de gama al Samsung va avea o greutate chiar mai redusa.

Producatorul a devenit destul de conservator in ultima perioada si nu mai schimba atat de des partea de design. Cu mici diferente, nu exista schimbari la exterior si mai mult de atat, indiferent de pret si de gama din care face parte un anumit model, telefoanele seamana intre ele destul de mult.

Advertisement

Cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S24 Ultra poze

Este foarte posibil ca nici S24 Ultra sa nu faca exceptie, dar tot trebuie sa existe usoare diferente si se pare ca exact asa va fi.

Display Dynamic AMOLED 2x de 6,8 inch avand rezolutie QHD+ si refresh de 120Hz, camera principala ISOCELL HP2 de 200MP, senzor ultrawide de 12MP si telefoto de 50MP cu 3x zoom optic si o alta camera telefoto de 10MP.

2 variante de procesoare: Exynos 2400 pentru Europa si Snapdragon 8 Gen 3 destinat pietelor din China si SUA. Ambele raman fabricate pe o tehnologie de 4nm, mai avem ceva timp pana Android trece la 3nm asa cum o va face iPhone 15, chiar anul acesta.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des