Connect with us

Asa ramai rapid fara YouTube, Google iti taie accesul daca mai folosesti instrumente de tip ad-block si deja a inceput sa trimita notificari utiliatorilor care utilizeaza aceste metode prin care reclamele sunt indepartate.

Google duce de ceva vreme o lupta cu aplicatiile conexe, cele care erau concepute aproape strict pentru a bloca reclamele din aplicatie. Cel mai bun exemplu este Vanced, dar nu este singurul. Sunt multe aplicatii ad-block, interesant ca exista multe browsere care vin deja cu asa ceva integrat.

Daca initial erai doar notificat ca nu vei mai avea acces pe platforma, acum esti total impiedicat sa vizionezi mai mult de 3 clipuri cu un ad-block activ si esti fortat in acest mod sa treci la versiunea premium, sau sa suporti reclamele, depinde de varianta pe care o preferi.

Aceasta este o strategie destul de indrazneata din partea platformei de vizionare video detinute de Google pentru a contracara utilizarea programelor de blocare a reclamelor, desi nu vine ca o surpriza totala. Un participant la discutia de pe Reddit a subliniat ca uBlock Origin nu pare sa fie inca restrictionat.

Vedem in captura de mai jos acest avertisment. Sunt contorizate clipurile pe care le-am vizionat prin aceasta metoda de ocolire a reclamelor. Avem fie posibilitatea de a dezactiva ad-block, fie abonarea la versiunea platita. 15 lei pentru studenti, 29 lei individual si 39 lei pentru familii, preturi in Romania.

Asa ramai rapid fara YouTube, Google iti taie accesul

Totusi, pare ca aceasta limitare este in prezent testata doar pe un numar redus de utilizatori, asa ca nu ne putem face o idee clara despre cat de mare este impactul acesteia. Dar cu siguranta, din moment ce a inceput, sigur YouTube nu va da inapoi si am putea asista pana la finalul anului la o implementare globala.

Asa ramai rapid fara YouTube, Google iti taie accesul

Un ad-block, sau un program de blocare a reclamelor, este un software sau o extensie de browser care impiedica afisarea reclamelor pe paginile web pe care le vizitezi. Aceste programe functioneaza prin identificarea si blocarea codurilor care se ocupa de afisarea reclamelor pe site-uri.

Citeste acum:

Samsung reinventeaza un model lansat in 2022

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!