Connect with us

Stiri despre telefoane

Chinezii au scos husa cu lichid care raceste telefonul

Published

on

Chinezii au scos husa cu lichid care raceste telefonul mobil, aceasta noutate vine tot din partea celor de la Huawei, ei sunt si cei care aveau o husa ce permitea terminalelor mobile 4G sa aiba acces la 5G.

Si chiar daca in mod evident inca se confrunta cu restrictiile americanilor si nu ne mai pot prezenta modele variate de smartphone-uri cu Android, nu duc deloc lipsa de imaginatie.

Husa cu lichid care raceste telefonul mobil este destinata exclusiv modelelor Mate 60 Pro si Pro+, nu ar fi rau daca alti producatori s-ar inspira si ar oferi asa ceva pentru terminalele care se incalzesc excesiv, acestea fiind destul de multe.

Advertisement

Despre aceasta husa cu lichid care raceste telefonul mobil

Una dintre cele mai notabile caracteristici este fereastra vizuala in forma de “arc de stea” pe spatele carcasei ce are un pret de aproximativ 200 lei (in China/conversie). Aceasta ofera o priveliste asupra sistemului intern de racire cu lichid, fara a adauga grosime sau greutate dispozitivului.

In ceea ce priveste racirea, husa dispune de un strat ultra-subtire de racire cu lichid si este echipata cu o micro-pompa de inalta precizie care ajuta la disiparea eficienta a caldurii. Astfel, telefonul poate functiona la capacitate maxima chiar si atunci cand ruleaza aplicatii sau jocuri care solicita multe resurse.

Pe langa sistemul de racire cu lichid, carcasa include si un material de schimbare de faza (PCM / Phase Change Material) pe partea sa interioara. Acesta contine microcapsule care absorb si gestioneaza caldura, contribuind la mentinerea unei temperaturi constante.

Advertisement

Un alt aspect important este racirea inteligenta, acest capac fiind este proiectat sa porneasca sau sa opreasca sistemul de racire in functie de temperatura si de tipul de utilizare. Teoretic, asta inseamna ca  utilizatorul nu va trebui sa isi faca griji in legatura cu supraincalzirea in timpul sesiunilor prelungite de jocuri sau multitasking.

In plus, husa cu lichid care raceste telefonul vine cu o bobina de incarcare wireless incorporata ce elimina necesitatea unei surse de alimentare separate, ceea ce poate fi util pentru cei care prefera incarcarea wireless.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des